Obavijesti

Osvojite HP pisač sa savršenim ispisivanjem fotografija

Osvojite HP pisač sa savršenim ispisivanjem fotografija
1

HP Photosmart 6510 e-All-in-One pisač namijenjen je za savršenstvo ispisivanja fotografija. Moderan dizajn, jednostavne karakteristike i pristupačna cijena čine ga idealnim pisačem

Pošaljite SMS poruku s ključnom riječi HP i svojim podacima (ime, prezime i adresa) na broj 60024 (2,40 kn/SMS) i uđite u izvlačenje za osvajanje HP Photosmart 6510 e-All-in-One pisača vrijednosti 1.117 kn!

Nagradna igra traje 25.01.-31.01. Izvlačenje dobitnika nagradne igre će se održati 01.02. u prostorijama 24sata. Nakon izvlačenja dobitnik će biti objavljen u članku na www.24sata.hr/nagradne-igre. Detaljna pravila nagradne igre možete pročitati ovdje.

Ovaj pisač uz HP-ove jedinstvene ePrint i AirPrint mogućnosti možete ispisivati dokumente jednostavnim slanjem na e-mail adresu vašeg pisača bez obzira gdje se nalazili . Ovo vam omogućava ispisivanje bilo čega s bilo kojeg mjesta jednostavnim slanjem e-maila na vaš HP pisač. 

ePrint

Predstavljanjem ePrint tehnologije HP svojim korisnicima omogućuje ispis putem e-maila s bilo kojeg uređaja koji ima mogućnost spajanja na Internet. Dovoljno je na e-mail adresu pisača poslati dokumente koje želite ispisati i to je to. Jedinstvena HP-ova tehnologija ePrint omogućuje ispis kada Vama to najviše odgovara – s druge strane grada ili druge strane sobe, bez upotrebe računala i instaliranja dodatnog softvera. Dokumete na ispis putem e-maila možete slati s raznih uređaja – stolnog ili prijenosnog računala ili telefona, nije bitno, vaš pisač krenut će s ispisom nakon nekoliko trenutaka.

Kako koristiti ePrint

Adresu e-pošte pisača dobivate prilikom instaliranja samog pisača. Dovoljno je prilikom postavljanja pisača omogućiti uslugu ePrint i spojiti pisač na lokalnu mrežu. Nakon postavljanja pisač će ispisati list papira s uputama i svojom e-mail adresom. Postupak traje nekoliko minuta i s korištenjem ePrint funkcionalnosti možete krenuti.

Preko ePrinta možete ispisivati e-mail poruke neograničene duljine ili privitke različitih formata. Ako pisač nije uključen, nema tinte ili papira te ne može ispisati poslanu poruku korisnik će o tome dobiti obavijest putem e-maila. HP radi dodatne zaštite nudi mogućnost postavljanja pisača u "zaštićeni" način rada. Taj način rada omogućuje ograničavanje pristupa pisaču stvaranjem popisa "preferiranih pošiljatelja" s adresama e-pošte onih kojima želite dopustiti slanje poruka na vaš na pisač. 

Pisač možete postaviti u zaštićeni način rada tako da posjetite ePrintCentar.



Operator usluga s dodanom vrijednosti: Moj telekom d.o.o., Trg K. Ćosića 11, Zagreb, MB 02497913, tel. 01 3659 058.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom