Obavijesti

Otkrijte kako pobijediti stres uz wingwave coaching

Otkrijte kako pobijediti stres uz wingwave coaching
2

Pod stresom ste? Muče vas blokade u radu, pomanjkanje kreativnosti, burn-out sindrom ili pak strah od leta avionom, javnog nastupa, ispita ili natjecanja?

Radi se o wingwave coachingu, iznimno uspješnoj metodi u čijem temelju se nalazi poznata EMDR tehnika (Desenzitizacija i reprocesiranje pokretima očiju), a sastoji se od  kombinacije elemenata:  NLP-a, bilateralne stimulacije moždanih hemisfera te kineziološkog testa.

Pojednostavljeno rečeno, wingwave coach klijenta navodi da pogledom slijedi pokrete njegove ruke, brzim pokretima očiju s jedne strane na drugu, čime se „blokade“neutraliziraju. Tim brzim pokretima očiju izazivamo tzv. budne REM faze, koje nisu ništa drugo nego mehanizam koji se odvija u REM fazi sna, neophodnoj da mozak „preradi“ stres nakupljen tijekom dana.

Ovom je metodom moguće raditi na bilo kojoj vrsti stresnog događaja, bilo da je on velik ili mali na način da nakon coachinga osoba mijenja stav prema situaciji koja joj izaziva stres, tako da stresa više nema. Njome se može pojačati samopouzdanje, učinkovitost i kreativnost, postiže se kontrola nad negativnim osjećajima čime oslobađamo naš cjelokupni potencijal. Osim što regulira tragove stresa, ova metoda jača osobne kvalitete, uključujući i kreativne potencijale, a osoba se dovodi u dodir s vlastitim izvorima snage.

Wingwave se primjenjuje vrlo učinkovito kod menadžera, sportaša, umjetnika, glumaca, glazbenika, dizajnera, u marketingu i PR-u. Preko 2000 profesionalnih coacheva u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Francuskoj, SAD-u, skandinavskim zemljama te u Hrvatskoj i zemljama regije koristi wingwave.

Pozivamo vas na promociju knjige Wingwave coaching i predavanje autorice i ugledne njemačke psihologinje i psihoterapeutkinje Core Besser-Siegmund u petak, 14. listopada u 19 sati u Europskom domu.

Uz wingwave sam se pripremao za Svjetski gimnastički kup u Moskvi 2011. i jako sam zadovoljan ishodom. Od nas vrhunskih sportaša se očekuje da budemo uvijek potpuno spremni, a ovakva nam metoda omogućuje da se brzo i učinkovito pripremimo rješavajući se, između ostaloga, stresa, nelagoda i osjećaja pritiska te otkrijemo načine kako iskoristiti sav svoj potencijal i mentalno se pripremiti za konkretne situacije.

Robert Seligman, gimnastičar

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi