Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Otkrili gastronomske trendove u hotelijerstvu: inovativnost je važna za privlačenje gostiju

Otkrili gastronomske trendove u hotelijerstvu: inovativnost je važna za privlačenje gostiju

Odjeli hrane i pića imaju ključnu ulogu u hotelskom poslovanju, a suvremena hotelska ponuda sve više ide u smjeru inovativnih koncepata koji 'čine razliku'

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) ovog je tjedna održala dvodnevnu edukativnu konferenciju - UPUHH F&B Academy 2024  koju je u dva dana posjetilo više od 140 sudionika. Konferencija je okupila stručnjake iz hotelijerske i ugostiteljske industrije iz cijele Hrvatske, a posvećena je istraživanju i prepoznavanju najnovijih trendova u svijetu hrane i pića.

Konferencija je bila prilika za sudionike da čuju vrhunska predavanja stručnjaka iz hotelske F&B scene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prodali sve 01:07

Među govornicima su se istaknuli Jeffrey J Vella iz Maistre, Dario Kinkela iz Valamar Riviere, Matija Bogdan I Melkior Bašić iz Aminessa, Boris Šuljić iz Boškinca, Emil Perdec iz Plave Lagune, Zdravko Tomšić, Davor Butković i mnogi drugi.

Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima
Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima

Neke od tema o kojima su stručnjaci pričali bile su '10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte', 'Izazovi generacija Z i Alpha koje ulaze u ugostiteljstvo', 'Nikad bolje plaće, nikad manje radnika', a dotaknuli su se održivosti, utjecaju poljoprivrede, inovacija, trendova, vinske ponude, kave, koktela i mnoge druge.

- U današnjem dinamičnom okruženju turizma, gdje su gosti sve zahtjevniji, hrana i piće postaju sve značajniji faktor u privlačenju gostiju. Kada promatramo kvalitetu usluge u hotelima, jedan od ključnih elemenata koji se percipiraju su upravo hrana i piće. Stoga je od iznimne važnosti kontinuirano ulagati u edukaciju, kako bismo osigurali da naši hoteli pružaju vrhunsku uslugu i da imamo zadovoljne goste. Upravo zbog toga smo organizirali UPUHH F&B Academy, kako bismo omogućili stručnjacima iz hotelske industrije stjecanje najnovijih znanja i vještina, razmjenu iskustva, te potaknuli promjene i napredak u području hrane i pića - izjavio je Bernard Zenzerović, predsjednik UPUHH-a.

Konferenciju je podržalo nekoliko renomiranih partnera, uključujući METRO, Nektar Natura, Laserline/Wordline i Saponia, uz sudjelovanje brojnih pokrovitelja. Održana UPUHH F&B Academy pokazala se kao inspirativan događaj koji je obogatio hotelski sektor i potaknuo daljnji razvoj gastronomije u regiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Evo kako rade dućani u nedjelju
AKO PLANIRATE U KUPOVINU

Evo kako rade dućani u nedjelju

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču. Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti
Veliki tjedni horoskop: Ribe će se zaratiti sa šefom, Škorpionu će dosaditi sadašnji imidž...
OD 14.12. DO 20.12.

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se zaratiti sa šefom, Škorpionu će dosaditi sadašnji imidž...

Zvijezde nam ovog tjedna donose zanimljive obrate, dok će neki znakovi napokon uhvatiti dobar poslovni ritam, drugi će se suočiti s emotivnim previranjima i potrebom za promjenama