Obavijesti

Otvorena nova sezona wakeboardinga na Jarunu

Otvorena nova sezona wakeboardinga na Jarunu
5

U organizaciji Wake Kluba Zagreb na zagrebačkom je Jarunu otvorena nova sezona wakeboardinga, sporta koji kombinira skijanje, snowboarding i surfanje na vodi uz pomoć ski-lifta.

U organizaciji Wake Kluba Zagreb na zagrebačkom je Jarunu otvorena nova sezona wakeboardinga, sporta koji kombinira skijanje, snowboarding i surfanje na vodi uz pomoć ski-lifta. Predstavljen je i novouređeni Wake Park Jarun powered by Vip gdje se održao ZG OPEN, prvo međunarodno natjecanje u ovom sportu u Zagrebu. Sudionici natjecanja bili su muškarci, žene, juniori, seniori i profesionalci iz šest europskih zemalja, a svojim su ih dolaskom podržali Morena Makar, hrvatska reprezentativka u snowboardingu, i Mario Možnik, viceprvak Europe u gimnastici. Ovi su vrhunski domaći sportaši ujedno i veliki ljubitelji wakeboardinga pa će, kao službeni ambasadori Wake Parka Jarun, promovirati ovaj adrenalinski sport.

Ovogodišnju sezonu vejkanja podupire i novi generalni sponzor Vipnet koji je Wake Klubu Zagreb pomogao u nabavci novih elemenata koji će unaprijediti doživljaj i iskustvo vozačima. Osim što će svi Zagrepčani i njihovi gosti moći uživati u ovoj ljetnoj atrakciji, Wake Park Jarun dodatno će obogatiti sportsku i turističku ponudu grada zabavnim događanjima poput vodenih maškara, a u planu je i nekoliko humanitarnih projekata.

U suradnji s Vipnetom organizirat će se i nagradne igre na društvenim mrežama gdje će zainteresirani imati priliku osvojiti besplatne vožnje te škole vejkanja. 

Više informacija uskoro na Vipnetovoj Facebook stranici www.facebook.com/vipnet

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb