Obavijesti

Ovaj vikend se u Meblu skidamo... 20% pa i više!

Ovaj vikend se u Meblu skidamo... 20% pa i više!
10

Pozivamo vas da u periodu od 12. do 15.10. iskoristite poseban vikend popust od 20% na više od 10.000 artikala te popust od 30% za klijente America Express-a

Pozivamo vas da u periodu od 12. do 15.10.2012. iskoristite poseban vikend popust od 20% na više od 10.000 artikala te  poseban popust od čak 30% za klijente America Express-a.

Uz 20% popusta mogu biti vaši najkvalitetniji madraci, nadmadraci i podnice u svim dimenzijama. Riječ je o madracima od memory pjene, lateksa, te sa džepičastim mikro oprugama, te nadmadracima od nove vrste pjene novaflex.

Iz ponude posebno izdvajamo krevete sa spremištem za posteljinu (u raznim dimenzijama) kao što su Gramos, Jana i Viola koji mogu biti vaši već za 2.709 kn. Tu su i ekstravagantni kreveti sa Swarovski kristalima iz linije Miotto koji mogu biti vaši već za 4.438kn.

Tu je i popust do 40% na vrtni asortiman od tikovine i eukaliptusa kako bi vaš vrt, terasa, balkon zablistao u najvećem sjaju. Požurite, jer količine su ograničene!

Pored vikend popusta ističemo i veliku rasprodaju dekora i asesoara koja traje do isteka zaliha, i u sklopu koje možete pronaći košarice za kruh za 29kn, nadstolnjake od 39kn, platnene držače od 12kn, podmetače od 15 kn, rukavice za pećnicu od 29kn i još mnogo toga. Provjerite u Meblo web shop-u.

Posebnu pogodnost pripremili smo za klijente American Express kreditnih kartica kojima smo osigurali popust od 30% na Meblo kuhinje Astra i Sphera i na ugradbene ormare te 20% popusta na tapete i fototapete iz linije Eijffinger. Popust se odnosi na jednokratno ili obročno plaćanje American Express karticama, a možete ga iskoristiti u najbližem Meblo salonu ili u Meblo web shop-u slanjem upita za ponudom, sa ključnom riječi AMEX, na shop@meblo.hr .

Iskoristite ovu specijalnu ponudu i opremite svoj dom povoljnije u najbližem Meblo salonu ili jednim klikom na Meblo web shop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao