Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Cijene goriva rastu - jeste razmišljali o alternativama?

Cijene goriva rastu - jeste razmišljali o alternativama?
1

Na benzinskim crpkama izmjenjuju se automobili, vozači žele preduhitriti novo poskupljenje. U trenutku kada svjedočimo stalnom porastu cijena energenata, a posebno goriva za automobile, nije loše razmisliti o alternativama.

Sjećate li se koliko ste uživali u bicikliranju kada ste bili dijete? Zašto ne uživati ponovno? Prednosti korištenja ovog prijevoznog sredstva odavno su poznate, a činjenica da u velikim gradovima korištenje automobila postaje „problematično“ pridonosi popularizaciji bicikla kao prijevoznog sredstva.

Naravno, postoje i slučajevi kada je zaista nemoguće putovati biciklom na posao zbog udaljenosti, ali zato možemo biciklirati u slobodno vrijeme ili koristiti bicikl za obavljanje svih ostalih aktivnosti koje su blizu našeg doma.

Ako uzmemo u obzir da prosječno na mjesec trošite oko 500 kuna na gorivo, s obzirom na novi porast cijena goriva, možete mjesečno uštedjeti i do 100 kuna! Ako to stavite na godišnju razinu – dolazimo do brojke od 1200 kuna. Zašto ne biste taj iznos uložili u kupovinu bicikla?

Mjesto broj 1. za kupovinu bicikla – Keindl Sport

Ukoliko razmišljate o kupovini bicikla, a niste sigurni gdje otići, odaberite trgovinu Keindl Sport. Stručnjaci Keindl Sporta pomoći će vam odabrati bicikl koji najviše odgovara vašim željama i potrebama pazeći pritom na kvalitetu vašeg izbora.

O kvaliteti ponude i usluge Keindl Sporta govori i činjenica kako je ova trgovina, osnovana 1998. godine, danas zastupnik za vrhunske svjetske marke bicikala: Cannondale, Cube, KHS, Look, Sidi, LAS, Abus, SH+, VAR, Swissstop, Gaerne, Chain, Velomann, Hutchinson, Geax, Vittoria i Selle San Marco.

Stoga, posjetite Keindl Sport te donesite odluku koje je dobra za vaš novčanik i, u konačnici, vaše zdravlje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode