Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Dewey Color System test osamdeset je posto točan

Dewey Color System test osamdeset je posto točan
3

Između nekoliko boja odaberite dvije najdraže, zapamtite kombinaciju te pročitajte koje vam idealno zanimanje proriću vaše omiljene boje

VIDEO

TEST BOJAMA:
1. korak - koja vam je boja najdraža: žuta, plava ili crvena?
2. korak - volite li više zelenu, ljubičastu ili narančastu?
3. korak - zapamtite kombinaciju boja i pročitajte odgovor

ODGOVORI:
ŽUTA - ZELENA
Vrlo ste vješti u shvaćanju tuđih načina razmišljanja i gledišta. Također, veoma diplomatski izražavate što i kako želite, što vas čini vještim i učinkovitima. Možda biste mogli razmisliti o karijeri krajobraznoga arhitekta, agenta za nekretnine, savjetnika, dizajnera ili socijalnoga radnika.
ŽUTA - LJUBIČASTA
Za vas su dinamični poslovi koji stalno zahtijevaju nove ideje i projekte. Vaša istančano razvijena sposobnost komunikacije suzbija prepreke i otvara vrata uspjeha. Okušajte se u profesijama koje traže komunikacijske vještine te stalnu promjenu, poput novinara ili predstavnika za odnose s javnošću
ŽUTA - NARANČASTA
Uvijek ste upućeni u najnovije dostupne izvore, važne činjenice ili inovativne načine rješavanja radnoga stresa. Otvorenim, no analitičkim pristupom vješto osmišljavate i organizirate bitne aktivnosti i programe. Razmislite o profesiji stastističara, geologa, znanstvenika ili inovatora.
PLAVA - ZELENA
Zbog istančane vještine slušanja drugi vam, bez predumišljaja, vjeruju. Traže vaše savjete, a vi ste najučinkovitiji dok savjetima rukovodite druge. Za vas je posao koji će vam omogućiti rukovođenje ljudima, informacijama ili radnim okruženjima. Mogli biste biti pisac, glumac, psiholog ili odjelni manager.

PLAVA - LJUBIČASTA
Širokogledno razmišljanje čini vas uspješnim u smišljanju ideja, razvijanju novih poslova i tržišta. Lako uočavate dio koji nedostaje te točno pogađate što treba učiniti. Za vas je sredina gdje možete organizirati, razvijati te spajati situacije i ljude - marketing, znanost, odnosi s javnošću, umjetnost.
PLAVA - NARANČASTA
Rođeni ste za smišljanje novih proizvoda, kao i za raspodjelu radnih zadataka. Uživate u učenju te se najbolje osjećate u užurbanoj radnoj atmosferi. Stimulira vas pritisak. Važno vam je da budete produktivni pa razmotrite mogućnost karijere u marketingu, građevini, brodogradnji ili strojarstvu.
CRVENA - ZELENA
Znate kako najbolje iskoristiti izvore da biste zaradili. Praktično i samopouzdano vodite druge u financijskim pothvatima. Dobro biste se snašli na položajima koji zahtijevaju ulaganja ili raspodjelu izvora. Mogli biste biti bankar, revizor, učitelj, upravitelj nekretninama, medicinska sestra ili kirurg.
CRVENA - LJUBIČASTA
Dok drugi govore, vi razvrstavate činjenice koje ste pročitali iz tuđeg ponašanja i emocija te sastavljate sustavni akcijski plan. Znate kako umiriti ljude oko sebe i ponuditi im brza rješenja. Razmislite o poslu u ljudskim potencijalima te pozicijama urednika, organizatora ili izvršnoga asistenta.
CRVENA - NARANČASTA
Odlično učite iz starih iskustava, grešaka i uspjeha. To vam znanje omogućuje da izgradite jake stavove koje je teško osporiti. Drugi iz vaših kritika dobivaju vrijedne informacije o učinkovitosti projekta. Bili biste uspješan financijski savjetnik, kompjutorski specijalist, vlasnik biznisa ili upravitelj proizvodnje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana