Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 1

Hotel Ambasador iz Opatije dobitnik nagrade TripAdvisora!

Hotel Ambasador iz Opatije dobitnik nagrade TripAdvisora!
4

TripAdvisor, najveći svjetski online savjetnik za putovanja, objavio je da je hotel Ambasador iz Opatije dobitnik godišnje nagrade „Top 25 luksuznih hotela u Hrvatskoj“ za 2013.

TripAdvisor, najveći svjetski online savjetnik za putovanja, objavio je da je hotel Ambasador iz Opatije dobitnik godišnje nagrade „Top 25 luksuznih hotela u Hrvatskoj“ za 2013. godinu. Nagrada se temelji na odabiru putnika koji svojim recenzijama i mišljenjima biraju najbolje hotele na svijetu. 

Godišnja nagrada samih putnika „Travellers’ Choice awards” dodjeljuje se jedanaestu godinu zaredom najboljim hotelima na svijetu. Za razliku od svih ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor „Travellers’ Choice awards” nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja globalnih putnika.

TripAdvisor je iznova sretan što može pohvaliti izvanredne svjetske hotele, a sve uz pomoć recenzija i mišljenja više od 75 milijuna putnika na globalnoj razini“, kazala je Christine Petersen, predsjednica TripAdvisor for Business divizije. „Od najboljih hotela u kategoriji vrijednosti za novac do vrhunskih luksuznih hotela, odrednice dobitnika „Travellers’ Choice awards”  nagrade natprosječna su usluga, vrijednost i kvaliteta“, kazala je.  

Ovo je druga zaredom nagrada TripAdvisora hotelu Ambasador – 2012. godine hotel Ambasador dobio je Cerficiate of Excellence nagradu za 2012. godinu. 

Jelena Papeša, direktorica hotela Ambasador, kazala je da nagrada TripAdvisora ima veliki značaj. „Ovo je druga nagrada TripAdvisora u godinu dana što je doista velika pohvala radu cijelog tima. Zadovoljni smo što su gosti prepoznali naš trud na podizanje cjelokupne kvalitete hotela“, istaknula je.

Hotel Ambasador jedan je od vodećih hotela u Opatiji koji posluje u sklopu Liburnia Riviera Hotela, najvećeg hotelskog lanca na Kvarneru. Od 2012. ima novi management pod vodstvom Jelene Papeše. Investicije u hotel Ambasador i vilu Ambasador započele su prošle godine i  obuhvatile su preuređenje posljednjeg 10. kata hotela u tzv. executive floor, preuređenje terase uz bazen i vrtnog restorana Hortenzija, uređenje privatnog vrta s vanjskim "whirpoolima" u vili Ambasador te značajna ulaganja u eno i gastro ponudu hotela te cjelokupnu uslugu.  U 2013. godini nastavlja se s investicijama: preuredit će se preostale sobe i dodatno ulagati u podizanje  cjelokupne kvalitete proizvoda i usluga.  

TripAdvisor je najveća web stranica na svijetu posvećena putovanjima koja korisnicima omogućuje da planiraju i realiziraju odmor prema njihovim željama. To je najveća zajednica putnika na globalnoj razini s preko 50 milijuna individualnih posjetitelja i preko 60 milijuna mišljenja i ocjena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Pet tjedana prije Eura Perišić još ne ide punom snagom! A Hajduk na njemu može zaraditi
HOĆE LI BITI SPREMAN?

Pet tjedana prije Eura Perišić još ne ide punom snagom! A Hajduk na njemu može zaraditi

Plus+ Zdrav je, više ne mora na kontrole, ali upitna je njegova forma. Hajduk ga priprema za Euro i pozicijom na koju ga trener Ivanković stavlja