Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

I forvarduše mogu izazvati nepopravljivu e-katastrofu

I forvarduše mogu izazvati nepopravljivu e-katastrofu
1

Pogrešno proslijeđeni mailovi ili neshvaćena šala samo su neki od gafova koji mogu biti razlog za otkaz ili vječni trač među kolegama

VIDEO



TRI PRAVILA ZA IZBJEGAVANJE NEUGODNOSTI:
1. Od pogrešno poslane pošte dijeli vas samo jedna pogrešna tipka; umjesto automatskog slanja utipkavanjem prvih slova imena i prezimena uvijek sami upišite cijeli kontakt.
2. Nakon što ste napisali važnu poruku, prošetajte pa se vratite bistre glave i ponovno pročitajte sve što ste napisali.
3. Mail možete najprije poslati sebi i na tako dobro provjeriti sadržaj privitaka kako ne biste poslali pogrešnu sliku ili priloženi tekstualni dokument.

TELEFON VS. MAIL
Ljudi koji sklapaju poslove telefonirajući imaju četiri puta više uspjeha od onih koji se služe isključivo mailom. Osim toga, sugovornici koji su dobili upit mailom češće su odgovarali hladno i suzdržano, a nerijetko i otvoreno osorno.

SEXY@YAHOO.COM

Osim sadržaja pošte obratite pozornost i na svoju adresu. Klasično ime i prezime najbolji je odabir, a suzdržite se dvosmislenih adresa poput imperator@gmail.com ili sexygirl@yahoo.com.


NA KRAJU ŠALE :)
Šala od koje vi “padate pod stol” od smijeha ne mora biti simpatična onome tko je prima. Kako biste spriječili da vas shvate ozbiljno, ne zaboravite emotikone, odnosno smajliće na kraju poruke :)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin