Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 1

Karijera prema numerologiji: Značajke i sklonosti pojedinca

Karijera prema numerologiji: Značajke i sklonosti pojedinca
1

Simbolika brojeva: Svaki broj ima svoje vrline i slabosti pa su tako ”jedinice” rođeni vođe, “četvorke” vole organiziranost, a “šestice” su zaljubljenici u umjetnost

VIDEO

Prema mišljenju numerologa svaki broj ima simboličko značenje koje se istodobno izražava kroz vibracijski utjecaj. Sve se to temelji na vjerovanju kako svatko na svijet dolazi na određeni datum, s određenim imenom i iz specifičnih duhovnih razloga. Brojevi koje dobivamo iz tih podataka koriste se kako bi opisali nečije karakteristike i prikazali osnovnu priču životnog puta. Za odabir prikladna zanimanja jedino vam je potreban datum rođenja. 

Taj se datum jednostavnim računanjem (u tablici desno) svede na jedan od devet brojeva. Čak i ako niste pristaša ezoterije, vrlo brzo uvidjet ćete da određivanjem osobnog broja možete doznati zanimljive pojedinosti o svojoj osobnosti te pronaći posao koji bi vas uistinu mogao usrećiti. Primjerice, ljudi koji nose osobni broj jedan rođeni su vođe, ali su zato vrlo loši sljedbenici. “Jedinice” su kreativci i inovatori. Vole pokretati stvari, a sebe najbolje ostvaruju u zanimanjima poput novinarstva, dizajna, umjetnosti i glume. 

Slavni predstavnici ovog broja su informatički vizionar i poslovnjak Steve Jobs, producent George Lucas, glumica Angelina Jolie i bivši potpredsjednik SAD-a Dick Cheney. Njihova čista suprotnost su pretjerano organizirane “četvorke” koje se ne snalaze u kreativnom neredu, ali zato savršeno funkcioniraju u moru računalnih tablica.

Izračunajte svoj broj

Datum rođenja: 24. 2. 1955.

Zbrojite brojeve godine rođenja:1+9+5+5=20

Broju godine dodajte mjesec i dan rođenja:20+2+24=46

Zbrojite rezultat i dobit ćete Svoj broj:4+6=10 zatim, 1+0=1

Koji god rezultat dobijete, svedite ga na jednu znamenku.

1

“Jedinice” imaju i izraženu individualnost. Za njih su prikladna zanimanja redatelja, dizajnera, voditelja prodaje, izumitelja, inženjera te vođenje malih tvrtki.

2

Kooperativnost dvojke i njezin smisao za rad u grupi idealni su za karijeru odvjetnika, službenika, savjetnika za osiguranje, arhitekte i dostavljača namirnica.

3

Kreativnost trojki čini ove ljude sretnima ukoliko se bave umjetnošću, glazbom, medicinom, atletikom, pravnim poslovima, dizajnom i glumom. 

4

“Četvorke” vole jasne granice pa se najbolje osjećaju ako odaberu zanimanje građevinara, mehaničara, računovođa i programera.

5

S obzirom na vještinu komunikacije, sjajno se snalaze u trgovini, odlični su učitelji, pisci, marketinški stručnjaci te novinski urednici, odvjetnici i glumci.

6

“Šestice” imaju veliku želju biti korisnima. Na njihovu su popisu zanimanja umjetnost, kozmetičke usluge, unutarnji dizajn, vođenje cvjećarnice i podučavanje.

7

“Sedmice” imaju potrebu za duhovnim uzdizanjem. Najsretnije su kao istraživači, fotografi, pisci, uzgajivači zdrave hrane te alternativni liječnici.

8

“Osmice” uvijek žele pokazati svoje vrijednosti u materijalnom svijetu. One su sjajni bankari, farmaceuti, inženjeri, odvjetnici, burzovni mešetari i financijeri.

9

Humanizam i nepokolebljiv idealizam čini “devetke” izvrsni znanstvenicima, duhovnim vođama, liječnicima, učiteljima, svećenicima i diplomatima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana