Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Osvojite rokovnike i pretplatu na časopis Zaposlena!

Osvojite rokovnike i pretplatu na časopis Zaposlena!
3

U novoj velikoj nagradnoj igri Pametne kune imate priliku osvojiti godišnje planere Ženski rokovnik te godišnju pretplatu na časopis Zaposlena

VIDEO

Imate li uz mnoštvo poslovnih i puno privatnih, obiteljskih te zdravstvenih obaveza? Upravo uspješno organiziranje vremena i prioriteta rezultira i uspješno obavljenim zadacima. Kako biste lakše kontrolirali sve obaveze i sastanke koji vas očekuju, pomoću godišnjeg planera Ženski rokovnik lakše ćete moći organizirati svoje aktivnosti. 

Uz dimenzije optimizirane za žensku torbicu, unutrašnjost rokovnika podsjeća na ženske magazine. A upravo za poslovni časopis koji promovira priče o uspjehu treba također odvojiti slobodno vrijeme u natrpanom rasporedu. Kroz kolumne poznatih autorica te probleme s kojima se susreću žene u poslovnom okruženju, možete se educirati putem primjerka časopisa Zaposlena.

Kako osvojiti svoj primjerak Ženskog rokovnika i godišnje pretplate na časopis Zaposlena? Saznajte u nastavku.

Odgovorite na pitanje i osvojite nagrade

Odgovorom na nagradno pitanje dolazite u priliku osvojiti jedan od čak 10 primjeraka godišnjeg Ženskog rokovnika te godišnju pretplatu na časopis Zaposlena. Pitanje glasi:

Na koji način svakodnevno uspijevate organizirati i uspješno izvršiti sve svoje poslovne i privatne obaveze?

Svoje odgovore ostavite ovdje (kliknite na link).

Objava dobitnika

Najzanimljivije odgovore ćemo nagraditi, a komentirati možete do ponedjeljka 8. travnja do 11 sati. Imena dobitnika ćemo objaviti idući dan, 9. travnja, iza 12 sati na Pametnoj kuni. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješteni telefonskim putem, a onima koji imaju prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu.

Uključite se stoga u natječaj, uz malo sreće osvojite nagrade i pospješite svoju organizaciju i poslovanje!

Saznajte više o Ženskom rokovniku

Ženski rokovnik je godišnji planer, "pomoćnik“ za organizaciju obaveza i aktivnosti u svakodnevici svake žene koji pored planera, sadrži i ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke te mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim od klasičnih planera i rokovnika poput: PMS kalendara, podsjetnika i uputa za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonske shopping liste, check liste za godišnji odmor, liste naslova knjiga ili filmova koje planirate pogledati i mnoge druge. Pored dizajna i dimenzije optimizirane za žensku torbicu, navedene rubrike su ono što ga čini drugačijim od ostalih sličnih proizvoda na tržištu. 

Izdanje ženskog rokovnika za 2013. sadrži veći broj stranica, nove rubrike, veći broj stranica za bilješke i šest različitih verzija naslovnica jednu od kojih je ilustrirala poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, vlasnica modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović. Rokovnik se iz godine u godinu razlikuje dizajnom, kako korica tako i unutrašnjosti. Unutrašnjost rokovnika dizajnirana je da pomalo podsjeća na ženske magazine, a korice su dizajnirane u trendy jarkim bojama.

Ženski rokovnik djelo je brižnih ženskih ruku, u potpunosti je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj i svake godine unaprijeđen prema povratnim komentarima njegovih korisnica. Naklada ženskog rokovnika svake je godine sve veća, on je idealan i vrlo praktičan poklon za žene svih dobnih skupina za bilo koju priliku. Više informacija o rokovnicima možete pronaći na internetskoj stranici www.zenskorokovnik.com.

Saznajte više o časopisu Zaposlena

Kroz intervjue s uspješnim ženama koje dolaze iz poduzetničkog ili menadžerskog, znanstvenog, umjetničkog ili političkog konteksta, časopis Zaposlena nastoji svojim čitateljicama ponuditi drugačiju vrstu ženskog časopisa. Priče o uspjehu su ono što Zaposlena smatra vrijednim i inspirativnim za sadašnju, ali i buduću poziciju žene u poslovnom okruženju u Hrvatskoj. Uz kolumne poznatih autorica, obrađuje probleme s kojima se žene susreću u poslovnom okruženju, educira žene kako da sačuvaju svoje zdravlje te objavljuje priče o ženama koje su obilježile svjetsku povijest.

Činjenicu da je Zaposlena nadolazeće svjetske trendove u ženskom poslovnom svijetu uvijek znala prepoznati na vrijeme, dokazuje i to da je žensko poduzetništvo, koje časopis promovira već punih 18 godina, danas jedna od značajnijih poslovnih tema u svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana