Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 7

Osvojite ulaznice i naučite kako biti uspješni poduzetnik!

Osvojite ulaznice i naučite kako biti uspješni poduzetnik!
1

Želite biti uspješni u poduzetništvu? Svakako sudjelujte u nagradnom natječaju Pametne kune i osvojite sudjelovanje na 3. Brand manager susretu poduzetnika!

VIDEO

Kao što smo rekli - poduzetništvo jest bitno, no ako se odlučimo ulaziti u poduzetništvo bitno je i razmišljati kako biti što uspješniji. Veliku ulogu u tome može imati kvalitetno poslovno planiranje. Upravo poslovno planiranje je jedna od okosnica trećeg po redu Brand manager susret poduzetnika. Kako osvojiti ulaznicu za ovo odlično i zanimljivo predavanje? Saznajte u nastavku.

Povodom održavanja 3. Brand manager susreta poduzetnika Pametna kuna vas nagrađuje s jednim od 5 paketa ulaznica za susret. Kako osvojiti jednu od ulaznica? Ukratko odgovorite na sljedeće pitanje:

Koji poduzetnik je vaš uzor i zašto?

Svoje odgovore ostavite ovdje, a najzanimljivije odgovore ćemo nagraditi. Komentirati možete do utorka, 18. rujna do 11 sati prijepodne.  

3. Brand manager susret poduzetnika

Poslovno planiranje najvažniji je faktor za realizaciju i opstanak u poduzetništvu. Sudjelujte na 3. Brand manager susretu poduzetnika i naučite prijeko potrebna znanja poslovnog planiranja! Na susretu će se predstaviti centar znanja i konkretnih savjeta za poduzetnike pomoću kojih poduzetnici mogu i zaraditi i uštedjeti – bez okolišanja, nudit ćemo točne i nedvosmislene odgovore na sve vaše upite iz marketinga, poslovanja i računovodstva.  

Naučite izraditi poslovni plan, donositi kvalitetne poslovne odluke i koristiti se alatima koji štede vrijeme i novac. Sve to i više  na edukacijskom seminaru -  3. Brand manager susret poduzetnika, 24. 9. 2012., Kaptol centar - dvorana 1 kina Cineplexx. Glavna tema susreta jest poslovno planiranje – najvažniji i prvi korak svakog uspješnog poduzetnika. 

Susret je zamišljen kao seminar-radionica za poduzetnike, ali i za one koji to žele postati. Na 3. Brand manager susretu poduzetnika naučit ćete kako:

  • donositi kvalitetne i informirane poslovne odluke
  • izbjeći pogreške u planiranju, zbog kojih mnoge tvrtke danas propadaju
  • planirati svoj marketing
  • planirati svoje troškove i raspodijeliti prihode kroz godinu
  • ovladati alatima koji vam omogućuju brže i uspješnije poslovno planiranje!

Ukratko, sve što je jednom poduzetniku potrebno da zna ŠTO radi i KAMO ide. Ovaj je susret izuzetno važan zbog toga što ćemo na njemu predstaviti rješenje za krizu znanja i uspjeha s kojim se danas susreće hrvatsko poduzetništvo: riječ je o projektu koji smo razvijali već dulje vrijeme, a premijerno ćemo ga predstaviti na samom susretu. Za više detalja, kliknite na ovaj link i rezervirajte svoju kotizaciju već danas

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera