Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 2

Saznajte kako obnoviti ljetni asortiman za samo 500 kuna

Saznajte kako obnoviti ljetni asortiman za samo 500 kuna
1

Ljetni godišnji odmor idealan je za opuštanje, ali zahtjeva i određeni budžet. Donosimo vam sedam najpotrebnijih proizvoda za zabavno i povoljno ljeto

VIDEO

Prilikom odlaska na godišnje odmore i ljetovanja, često izdvajamo veće količine novca za različite proizvode koji su nam potrebni za upotpunjavanje ljetnog doživljaja. Međutim, ipak ne trebate bankrotirati prilikom kupovine osnovnih stvari koje su vam prijeko potrebne za plažu. Donosimo vam sedam povoljnih proizvoda za zabavno ljeto. 

  • Krema/ulje za sunčanje – preplanulost je ono što svi priželjkuju svakog ljeta. S obzirom na opasnost sunčevih zraka, kreme i ulja za sunčanje jedni su od najvažnijih stvari bez kojih ne idemo na more.  Nemojte da vam sunčeve zrake unište ljetne dane koje ste dugo priželjkivali. Možete ih pronaći u svakoj trgovini, ali ipak se odlučite na kupnju u drogerijama gdje ih možete pronaći po povoljnijim cijenama. Cijene se kreću oko 50 kuna. Tako u Kozmu možete pronaći mlijeko za sunčanje Di za 48,99 kuna, s faktorom 50. Naravno, cijene ovise o faktoru, ali i o brandu. Ako imate osjetljiviju kožu sklonu alergijama onda svakako potražite onu najbolju u ljekarnama, gdje ćete morati izdvojiti oko 100 kuna pa naviše.  
  • Sunčane naočale – ako nemate naočale onda možete pronaći povoljne verzije u drogerijama ili različitim trgovinama sa širokim asortimanom. Možete ih pronaći za oko 40 kuna pa naviše, naravno one vam neće pružiti sve potrebne zaštite kao one skuplje varijante, ali možete ih nositi kako bi se barem djelomično zaštitili. 
  • Japanke – predstavljaju neizbježnu obuću tijekom ljeta. Svake godine ih mijenjamo ili ih posjedujemo i po nekoliko pari jer su cjenovno vrlo povoljne i možete ih pronaći u svim vrstama i bojama. Najpopularnije su Havaianas ili Ipanema koje možete pronaći od 119 kuna pa naviše. Ako vam je i to previše, otiđite u Planet Obuću i potražite ih za 25 kuna. 
  • Muško/ženski kostim – kada je riječ o kostimima onda su žene definitivno one koje svake godine žele novi, a nerijetko ih posjeduju i po nekoliko. S obzirom na niske cijene u određenim trgovinama, priuštite si novi kostim kako bi zabljesnuli na odmoru. U H&M trgovini možete pronaći odvojene ženske dijelove i to gornji za 34,90 kuna, a donje za 69,90 kuna. Muške kupaće hlače su od 99,90 kuna, a što se tiče djece onda sve ovisi o uzrastu. Također, ženski dvodijelni kupaći možete pronaći i u New Yorkeru za 110 kuna. 
  • Prijenosni hladnjak – kako svaki odmor ne može proći bez dobre hrane i pića, uložite novac u prijenosni hladnjak kako bi zasladili vruće dane hladnim voćem i pićem, ali i drugim namirnicama. Idealan je za bilo koju vrstu odmora od ljetovanja do kratkog izleta u prirodu. Možete ga pronaći u svim shopping centrima, a u Emmezeti mu je cijena 89,90 kuna.  
  • Muška/ženska kapa – zaštita od sunca treba predstavljati primaran cilj svakome u ljetnim danima. Kape možete pronaći u svim varijantama i one skuplje i povoljne varijante, naravno sve ovisi o tome koliko novca želite izdvojiti i kakav stil preferirate. Kape možete pronaći od većih shopping centara pa do trgovina odjećom. Možete ih pronaći za oko 40 kn pa naviše, ako ćete se odlučiti na šešire onda na placu možete pronaći sve varijante i morat ćete izdvojiti oko 60 kuna.  
  • Društvene igre– bilo da se radi o bilo kojoj vrsti igara, mogu vam upotpuniti vrijeme i pružiti vam zabavu s prijateljima i obitelji. Ovaj put smo izabrali karte jer su najpovoljnije, tako karte za remi ili poker možete nabaviti za 39,99 kuna, a UNO karte za 55,17 kuna. Možete ih pronaći u One2play trgovinama, ali i ostalim trgovinama koje imaju asortiman s društvenim igrama.

Ako zbrojimo svih sedam proizvoda onda iznos ne prelazi petsto kuna. Naravno, ako se odlučite za najpovoljnije varijante ljetnih proizvoda onda će vas odmor koštati i oko 100 kuna manje. Važno je da odredite prioritete i na temelju toga kreirate svoj ljetni budžet.  

Ako želite savjete za savršen ljetni styling, make up i frizuru kako biste zablistale na plaži, portal Budi.in donosi specijal Budi lijepa na plaži, a na portalu Zdrava krava saznajte kako se pametno sunčati ovog ljeta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana