Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Idite na godišnji odmor bez da potrošite mnogo novca

Idite na godišnji odmor bez da potrošite mnogo novca
1

Razgovarali smo sa Sanjom Trajkov Komadina, direktoricom prodaje i marketinga Jadranka hotela d.d. koja vam otkriva tajne dobrog godišnjeg odmora

S obzirom na to da trenutno svatko želi pametno uložiti svoj novac, možete li savjetovati naše čitatelje kada je najbolje otići na odmor, a ne potrošiti bogatstvo? 

Iako je trend koristiti godišnji odmor tijekom srpnja i kolovoza, pred i post sezonske ponude nude daleko bolje mogućnosti. Cijene u svibnju, lipnju te u rujnu i listopadu 30 do 40% su povoljnije, a okruženje idealno za opuštanje – ugodnije je vrijeme, manje su gužve, a paketne ponude uključuju pogodnosti poput aktivnog odmora ili izleta. Ako dođete na otok Lošinj tu ćete, osim odmora, pronaći i prirodni wellness na otvorenom. Lošinj je znan kao otok vitalnosti koji njeguje 120 godina dugu tradiciju prirodnog lječilišta i oporavilišta. Posebna klima, jedinstvena za Jadran i Mediteran, preko 1,100 vrsta ljekovitog i aromatičnog bilja te izrazito čisto more čine ovaj otok jedinstvenim mjestom za cjelogodišnji odmor. Ako se želite odmoriti, a pri tome pročistiti svoje tijelo, Lošinj je idealno mjesto za opuštanje od stresa i svakodnevnih obveza.  

Kad ste već spomenuli otok Lošinj, opišite nam koncept odmora u Lošinju. Koje su njegove prednosti i značajke kojima se razlikuje od drugih mjesta na obali?

Jedna od prednosti je svakako to što na otoku Lošinju vrlo rano počinje lijepo i sunčano vrijeme, već negdje od Uskrsa. Osim što sam već spomenula da je otok klimatsko lječilište, Lošinj vam pruža brojne druge mogućnosti - preko 220 kilometara šetnica, bogato podmorje za ronjenje, kao i vegetaciju koju možete koristiti u svakodnevnoj kuhinji, ali i beauty i wellness tretmanima. 

Lošinj zato s razlogom nosi pridjev «otok vitalnosti» jer je mjesto gdje se jednako tijekom vikenda ili dužeg odmora možete opustiti, pročistiti tijelo, a ponajviše dišne puteve, postići unutarnju ravnotežu, steći zdrave navike te započeti cjelovito življenje. Na mnogim predivnim mjestima na obali možete pronaći sunce i more dok na Lošinju dobivate prirodni wellness na otvorenom i jedan novi, jedinstveni doživljaj odmora. 

Možete li nam onda reći bookira li se isključivo destinacija ili multifunkcionalni odmor, poput ljekovitog, edukativnog, aktivnog? Kakvi su trenutačno trendovi?

Trendovi su takvi da se sve više traži ne samo odmor već i dodatni sadržaji koji će taj odmor oplemeniti novim iskustvima. Većina traži da im godišnji odmor bude putovanje ispunjeno doživljajima nečeg novog i drugačijeg. Stoga je vrlo popularan «multifunkcionalan» - ljekovit, edukativni i aktivan odmor, kakav ćemo od početka lipnja ponuditi u novome Vitality Hotelu Punta u Velom Lošinju. Hotel, kao dio grupacije Lošinj Hotels & Villas, nudi jednu novu dimenziju odmora u oazi netaknute prirode. 

Možete li nam predstaviti ponudu spomenutog Vitality hotela Punta? Kakve užitke pruža svojim gostima i u čemu se njegova ponuda razlikuje od drugih hotela?

To je prvi hotel na Jadranu čija se filozofija temelji na spajanju vrijednosti tradicije, ljekovite prirode, tj. okruženja i pružanja usluge i sadržaja koji će gostu omogućiti revitalizaciju od stresne svakodevnice. Posebno osmišljen koncept uređenja, gastronomskih do wellness i sportski sadržaja pružit će razne mogućnosti, svakome po želji i osobnoj potrebi. 

Vitality Zona ponudit će programe tjelovježbe – body tehnike – koji se mogu prilagoditi svim dobnim skupinama i fizičkim stanjima, a njihov dizajn potpisuje Ana Marija Jagodić Rukavina iz PBS Centra sportske izvrsnost iz Zagreba. Uz nadzor instruktora, moći ćete u svoje tijelo udahnuti čistu energiju našeg zelenog otoka ili opustiti stres u najugodnijem od prirodnih okruženja, toploj morskoj vodi. Gostima će biti dostupni i aromaterapeutski i wellness tretmani, dok će nove, zdrave navike moći usvojiti na aromaterapeutskim radionicama Studija Laurus, pod vodstvom stručnjakinje Anamarije Pažin. 

Svakom gostu se nudi i dodatno opuštanje kroz kompleks unutarnjih i vanjskih bazena s morskom vodom, saune, jacuzzi i relax prostor te jedinstvena mogućnost fitnessa na otvorenom i umjetne stijene za penjanje. Na raspolaganju su liječnička ordinacija i stomatološki studio. 

Vitality hotel Punta nudi i izvrsnu gastronomsku ponudu te se uz najkvalitetnije namirnice iz otočkog uzgoja i mediteranski koncept prehrane, može uživati i u cjelovitim i zdravim jelima razvijenim u suradnji sa stručnjacima Makronove. Gosti koji prate poseban režim prehrane, poput primjerice one bez glutena, moći će bezbrižno planirati svoj odmor u našem hotelu. Hotel se nalazi na prekrasnoj lokaciji i smješten je uz samo more, uz šetnicu koja povezuje Mali i Veli Lošinj.  Okružen je bogatim miomirisnim vrtovima i šumom stoga je idealno mjesto gdje ćete, u okrilju netaknute prirode i uz posebno osmišljenu ponudu, moći upoznati sebe, steći nove navike i uživati u cjelovitom življenju.

Jeste li za otvorenje hotela za prve goste pripremili neke posebne ponude?

Naravno, za sve goste Vitality Hotel Punta od otvorenja, 07. lipnja, pa sve do 30. lipnja osigurava promotivnu cijenu smještaja. Noćenje s bogatim buffet doručkom u tom periodu iznosi 372 kuna po osobi u dvokrevetnoj sobi. Povrh toga, svakog gosta će dočekati bogata košara voća, a pri odlasku će dobiti i poklon iznenađenja. Dodatno, gost će dobiti i Budi-fit! poklon bon za uključenje u jedan of programa body tehnike ili aromaterapije. Paketi za rujan su također u pripremi – stoga preporučujem da Lošinj svakako uvrstite na listu odredišta ove godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana