Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Što vam nudimo u sklopu projekta "Kunu po kunu"?

Što vam nudimo u sklopu projekta "Kunu po kunu"?
1

Kada se kućna blagajna počne prazniti, prvi poriv sigurno vam je jedna o ove dvije stvari - štednja ili potraga za unosnijim poslom

VIDEO

Kada se kućna blagajna počne prazniti, prvi poriv sigurno vam je jedna o ove dvije stvari - štednja ili potraga za unosnijim poslom. No, dugotrajna kriza mnoge je dovela pred zid – unosnijeg posla nema, a često su i postojeća primanja umanjena. Pametna kuna je stoga pokrenula edukativni natječaj „Kunu po kunu“. Kroz 12 tjedana na primjeru osoba koje ćemo odabrati među čitateljima zajedno ćemo otkriti koliko se realno može postići promjenom pogleda na novac, čak i bez trenutnog povećanja prihoda. Kako? Saznajte u nastavku i prijavite se najkasnije do 21. ožujka – mi ćemo vas nagraditi znanjem a naši partneri materijalno!

Tko se može prijaviti?

Za „Kunu po kunu“ tražimo tri potpuno različita sudionika – Ženu, Obitelj i Muškarca. „Kunu po kunu“ neće završiti proglašenjem pobjednika, jer glavni je cilj promijeniti svijest o vrijednosti novca kako sudionicima, tako i čitateljima. „Kunu po kunu“ će pomoći svima da racionalnije upravljaju novcem, a iz svojeg dohotka izvuku maksimalnu korist i poprave kvalitetu života. Osim što će uz pomoć naših stručnjaka naučiti kako disciplinirano raspolagati novcem, sudionike očekuju i nagrade partnera programa “Kunu po kunu”. Stoga Pametna kuna poziva sve one koji smatraju da mnogo troše, a pri tome jednostavno ne vide učinak potrošenog, da ispune prijavnicu do 21. ožujka. Možda ćemo upravo vas izabrati, omogućiti vam suradnju s vrhunskim stručnjacima koji će vam pomoći da promislite o svom budžetu na duge staze, a na koncu i dobijete poklone naših partnera.

Koje ćete stručnjake imati na raspolaganju? 

Projekt će ćete moći pratiti na portalu Pametna kuna, kako kroz tekstove, tako i kroz video priloge. Odabrane kandidate savjetovat će eksperti iz pet područja i to konkretnim primjerima i izračunima mogućnosti koje su i vama sigurno pale na pamet ali ih nikada niste izračunali (na primjer, koliko bi uštedjeli da sami pečete kruh, koliko da ne pušite, a koliko gubite zato što svaki dan idete na posao sami u automobilu i sl.).

Stručnjaci

• Psiholog će biti vodič sudionicima kako bi spoznali zašto za nekim stvarima žude više no za drugima. Uz njega će kandidati lakše razlučiti što im zaista treba i isključiti impulzivne odluke.

• Stručnjak za IT i gadgete pomoći će sudionicima prilagoditi svoje komunikacijske i tehnološke troškove stvarnim potrebama, savjetovati im oko odabira tarifa za telefoniranje, internet, kabelsku televiziju.

• Prometne savjete dat će stručnjak koji je isprobao na stotine njih i koji će sudionicima otkriti sve tajne i pravu cijenu posjedovanja vozila, te ih poučiti kako na toj stavki postići ozbiljnu uštedu.

• Savjetnik za javni nastup podučavat će sudionike kako da procijene vlastite mogućnosti, najbolje ih istaknu i dobiju status na poslu i u društvu kakav zaslužuju.

• Financijski savjetnik će se pozabaviti mogućnostima koje će se otvoriti pametnijim promišljanjem o novcu primjenjujući ideje akcije “Kunu po kunu” te im proračunati koliko će dobiti ako ga ulože u životno osiguranje, stambenu štednju ili slično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume