Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Sudjelujte na kulinarskom showu Gastro cabareta!

Sudjelujte na kulinarskom showu Gastro cabareta!
1

U petak 14. prosinca u zagrebačkom restoranu Piccolo Mondo održat će se manifestacija koja slavi sva lica jedne palačinke

Po prvi puta zajedno ekipa Gastro.hr portala i Vitaminoteke pripremila je Gastro Cabaret - gastronomsku manifestaciju koja svojim programom slavi super popularno jelo koje obožavaju djeca i odrasli – palačinku. Gastro Cabaret pod nazivom "Sva lica jedne palačinke" održati će se u petak, 14. prosinca u "dnevnom boravku" grada Zagreba - restoranu Piccolo Mondo hotela Dubrovnik.

Besplatne edukacije

 Zašto je recept za palačinke već godinama najtraženiji, sve o povijesti i kulturološkom aspektu palačinke i kako pripremiti bezglutensku palačinku, građani će moći saznati od 17 do 19 sati,  u restoranu Piccolo Mondo. 

Na predavanjima (na koja je ulaz besplatan), znanstvena novakinja iz Instituta za etnologiju i folkloristiku Jelena Ivanišević gostima će ispričati zanimljivu priču o palačinki kao "prevrtljivoj slastici". Akademik kulinarstva i renomirani chef Branko Ognjenović svoju će viziju palačinke prezentirati na njemu prepoznatljiv i zabavan način a na temu bezglutenskih palačinki osvrnut će se naša suradnica Gastro.hr-a doc. dr.sc. Darija Vranešić Bender, dipl.ing.bioteh, uz pomoć chefa Ognjenovića koji će se pobrinuti za praktični dio prezentacije.

Osvojite ulaznicu za kulinarski show!

Nakon besplatnog edukativnog dijela programa u 20 sati na istoj lokaciji započinje večernji dio događanja za uzvanike na kojem će dvoje najsretnijih čitatelja Gastro.hr-a koji osvoje VIP pozivnicu sudjelovati u kuharskom showu, te će uz mentoriranje Gastro.hr chefova peći za ovu priliku specijalno kreirane palačinke. 

Uz voditelja večeri Franu Riđana i odličan glazbeni program benda October Light, gosti Gastro Cabareta moći će uživati u ugodnom druženju i gastro delicijama u obliku nezaobilaznih palačinki, a sommelier vinoteke Jabuke i ruže posjetiteljima će ukazati na male trikove sljubljivanja vina i palačinki. 

Želite saznati kako osvojiti ulaznicu za Gastro Cabaret? Posjetite portal Gastro.hr, odigrajte igru, prijavite se i saznajte više!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana