Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

U Prvoj stambenoj štedionici čeka vas Zeleni plan

U Prvoj stambenoj štedionici čeka vas Zeleni plan
1

Prva stambena štedionica nudi Vam Zeleni plan odnosno povoljne Zelene kredite. Saznajte o čemu je riječ i koji su uvjeti dobivanja kredita

Prva stambena štedionica nudi nešto novo, praktično  i vrlo isplativo: Zeleni plan. Dobivate  sve u jednom potezu – povoljan  stambeni kredit, energetski učinkovitiji stambeni prostor, manje izdatke za režije te stambenu štednju uvećanu za kamatu i državni poticaj. Svi govore o štednji energije, o nižim izdacima za režije, a vi počnite tako i živjeti. 

Štednja se ugovora na rok od 10 godina i to bez naknade. Kredit do 25.000 eura uz fiksnu kamatnu stopu 4,99% godišnje (EKS 5,14%) može se koristiti za sve stambene namjene, od kupnje do adaptacije i opremanja prostora. Najmanje 50% iznosa odobrenog kredita treba biti utrošeno na povećanje energetske učinkovitosti stambenog prostora, primjerice  ugradnju izo-stolarije ili sustava za klimatizaciju i filtriranje vode, izradu termo-fasade i slično. 

Za Zeleni kredit nisu potrebna vlastita sredstva. Rok otplate je 10 godina, a iznos do 15.000 eura odobrava se bez hipoteke i uz odabir kombinacije instrumenata osiguranja. Štednju uplaćujete mjesečno,  u visini 10 posto od iznosa anuiteta, a to je zapravo novac koji već uštedjeli na izdacima za režije, jer sada živite u domu u kojem računi za grijanje, hlađenje ili struju ne odnose velik dio kućnog budžeta.  

Vaša ušteda dobiva novu vrijednost  jer se pretvara u štednju koja će biti uvećana kamatom i državnim poticajem. Nakon 10 godina štednje, raspolažete  ušteđevinom, a kad vratite kredit, imate pravo na novi,  redoviti kredit uz fiksnu kamatnu stopu 5% godišnje (EKS 5,31%). 

Akcija: do 31.5. stambeni krediti bez naknade

U Prvoj stambenoj štedionici do 31. svibnja traje akcija s kojom je Vaš Zeleni plan, ali i svaki drugi stambeni plan, još isplativiji: svi stambeni krediti PSŠ odobravaju se bez naknade. Tako kod Zelenog plana ne plaćate naknadu ni za štednju ni za kredit.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana