Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Uprava Lidla: Donirat ćemo iznos od pola milijuna kuna!

Uprava Lidla: Donirat ćemo iznos od pola milijuna kuna!
2

Trgovački lanac Lidl pokrenuo je humanitarnu akciju pomaganja zajednici u koju će tijekom ove godine uključiti stotinu projekata te donirati iznos od pola milijuna kuna

VIDEO

Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokrenuo je donacijski program "Više za zajednicu!" kojim će tijekom 2013. godine podržati gotovo stotinu projekata te donirati iznos od gotovo pola milijuna kuna

Glavni nositelji ove humanitarne akcije su zaposlenici Lidla koji sami predlažu udruge ili organizacije koje djeluju u njihovim gradovima ili županijama, a za koje smatraju da im je potrebna pomoć. 

''Tako će u ime svake od ukupno 83 trgovine, dva logistička centra i Uprave biti izabrana po jedna organizacija kojoj će se donirati pet tisuća kuna u hrani, opremi, igračkama i ostalim potrepštinama'', rečeno je na susretu s novinarima u sjedištu Lidla Hrvatska u Velikoj Gorici.

Prednost udrugama koje se bave dobrobiti djece

''U okviru provođenja društveno odgovornog poslovanja, tvrtka Lidl Hrvatska pozvala je više od 1600 svojih zaposlenika da najkasnije do 10. svibnja 2013. prijave neprofitnu udrugu ili ustanovu za koju smatraju da joj je pomoć potrebna, a Lidlovo će Povjerenstvo donijeti odluku kojoj će se od prijavljenih organizacija ovom prilikom pomoći u uspješnijem provođenju aktivnosti i realizaciji hvalevrijednih projekata, pri čemu će prednost imati udruge i ustanove koje se bave dobrobiti i zdravljem djece'', rekao je Boris Lukšić, predsjednik Uprave Lidl Hrvatska.

Donacijski program Lidlovih zaposlenika ''Više za zajednicu!'' velika je akcija pružanja pomoći koja će trajati tijekom cijele godine, a zahvaljujući Lidlovim zaposlenicima i razgranatoj prodajnoj mreži, Lidl će doprijeti gotovo do svakog kutka Hrvatske.

Plaće radnicima iznad prosjeka branše

Boris Lukšić, koji se na funkciji predsjednika Uprave Lidl Hrvatska nalazi od 1. ožujka ove godine, naglasio je kako je taj lanac trgovina ostvario rast u prometu u prošloj godini te kako uskoro planiraju otvoriti i trgovine u Zagrebu te u Dalmaciji.

Spomenuo je također kako su plaće u njihovim trgovinama iznad prosjeka branše, no nije želio iznijeti točan podatak. "Po visini plaća radnika u maloprodaji, dm je na prvom mjestu, a Lidl na drugom", dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom