Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Zimska odjeća: top 5 povoljnih šalova, kapa i rukavica!

Zimska odjeća: top 5 povoljnih šalova, kapa i rukavica!
1

Moderni i praktični zimski dodaci poput kapa, šalova i rukavica neophodni su tijekom zimskih dana. Saznajte gdje ih možete povoljno kupiti

VIDEO

Pristizanjem sve hladnijeg vremena i nižih temperatura mnogi od nas već su se dobro pripremili za zimske dane. Osim kvalitetne i udobne odjeće te obuće, neizostavni modni detalji koji nas griju ovih dana svakako su zimske kape, šalovi i rukavice. Osim što su takvi komadi zimske opreme praktični i korisni, vrlo dobro mogu poslužiti i kao ukrasni modni dodaci. 

Ako niste još pribavili neke od takvih dodataka ili pak želite kupiti nove, istražili smo kakva je njihova trenutna ponuda u nekoliko trgovina. 

Kape

Tople i praktične kape svakako su jedan od najpotrebnijih modnih dodataka za hladne zimske dane. Cijene im se kreću od 18 kuna pa čak sve do 199 kuna koliko primjerice košta crveno-crna kapa Vans u Trgovini ShoeBeDo. Donosimo pregled ponude i cijene pet povoljnih zimskih kapa u trgovinama. 

  • Cijena: 18 kuna – Trgovina Accessories, maslinasto zelena vunena kapa. Nešto je malo duža od klasičnih pa je slojevita u naborima. 
  • Cijena: 34.90 kuna – Trgovina H&M, ženska vunena kapa u crnoj boji. Za istu cijenu možete kupiti i mušku vunenu kapu u sivoj ili crnoj boji. Održava se pranjem u perilici na 40 stupnjeva. 
  • Cijena: 49 kuna – Trgovina New Yorker, vunena jednostavna ženska kapa u smeđoj boji. Jednostavna je za nošenje pa će sigurno pronaći put do modernih djevojaka. 
  • Cijena: 59 kuna – Trgovina Ann Christine, klasična zimska kapa, topla i udobna, kombinacija smeđe i nježno ružičaste lijepo će se slagati s ostalim zimskim bojama. Isto toliko košta i zanimljiva kapa u trgovini New Yorker u plavoj boji
  • Cijena: 69.90 kuna - Trgovina H&M, bijela ženska kapa sa zanimljivim okruglim ukrasom na vrhom.

Šalovi

Debeli pleteni šalovi također uvijek asociraju na zimu i hladnoću. Uz bogato mnoštvo ponude, savjetujemo da birate duži model budući da ga možete omotati u više navrata oko vrata i tako se udobno utopliti ili ga možete pustiti da pada preko kaputa.

Rukavice

Uz kape i šalove, rukavice se ubrajaju među neophodne modne dodatke svake zime. Štite od hladnoće i mraza, no osim što su funkcionalne, one su itekako savršen modni dodatak koji možete kombinirati uz istu boju primjerice cipela ili torbice. Cijene rukavica u trgovinama kreću se od 34.90 kuna do 179 kuna koliko koštaju crne muške kožne rukavice u trgovini H&M. 

S obzirom na to da je sezona toplih modnih dodataka već odavno pristigla, kape, šalovi i rukavice u potpunosti su preuzeli vodstvo kao idealni modni dodaci koji su uz to što su lijepi, svakako i praktični, koristni te povoljni. Za cijenu do 100 kuna možete bez problema naći sasvim lijepe i kvalitetne komade takve zimske odjeće. Kao i svake sezone, u većini trgovina prevladavaju u crnoj i sivoj boji, posebice muške kolekcije, no ukoliko malo bolje potražite, bez problema možete pronaći vunena pokrivala za glavu, vrat i ruke u toplim i vedrim bojama. Više o povoljnim modnim dodacima te shopping trendovima možete pronaći na portalu Budi.in.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...