Obavijesti

Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec - Kvaliteta koju zaslužujete

Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec - Kvaliteta koju zaslužujete
4

Pileće meso i proizvodi Perutnine Ptuj–Pipo Čakovec proizvedeni su na prirodan način u Hrvatskoj u okviru integriranog procesa i sustava KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost)

U sustavu KSS pod stalnom je kontrolom svaki postupak proizvodnje od polja do vilice, a finalni proizvod je Made in Croatia.

Perutnina Ptuj – Pipo Čakovec je prvi proizvođač pilećeg mesa u široj regiji koji je uveo tehnološku liniju za proizvodnju pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi. Potrošači mogu kupiti svježe, marinirano i začinjeno pileće meso Perutnine Ptuj–Pipo s dužim rokom upotrebe u novom egaliziranom pakiranju koje olakšava kupovnu odluku. Svi pakirani proizvodi do 1kg uvijek će biti iste težine i primjereni su  za pripremu ukusnog i zdravog obroka. Nova linija u potpunosti je komplementarna s postojećim sustavom proizvodnje zdrave, sigurne i kvalitetne hrane u Perutnini Ptuj – Pipo u okviru integriranih procesa i sustava KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost). 

Ukusno pileće meso Perutine Ptuj-Pipo Čakovec:
· zdravo je i hranjivo
· lako probavljivo, visoko kvalitetno i odličnog okusa
· ima niski sadržaj masti
· pakirano je u kontroliranoj atmosferi pri čemu meso dulje zadržava svoju kvalitetu i svježinu
· jednostavno je za pripremu.

Svježe pileće meso ima relativno kratki rok trajanja. Novost Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec je Prirodno fit pile također pakirano u kontroliranoj atmosferi. Rok trajanja se produžuje na 8 dana.

Time Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec nastavlju svoju aktivnu razvojnu politiku i dinamični proces ispunjavanja želja potrošača i njihovih očekivanja.

Za sve „mlade i neiskusne“ kuhare i kuharice, Prirodno fit pile ima i dodanu vrijednost: termometar za kontrolu pečenja.

S pop-up termometrom za kontrolu pečenja priprema pileta može biti zabavnija. Nema problema s očitanjem temperature: odgovor može biti samo DA ili NE!

Pile je pečeno kada temperatura unutar mesa dosegne 85°C, a crveni štapić iskoči u gornji položaj.

Dobar tek želi Vam 
Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec

Više informacija o pripremi pileta potražite na www.perutnina.com/priprema-pileta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb