Obavijesti

VIDEO: Upoznajte ljude koji su uspjeli prevariti cijelu Ameriku!

VIDEO: Upoznajte ljude koji su uspjeli prevariti cijelu Ameriku!
8

Priča filma smještena je u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju, film „Američki varalice“ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu

Film „Američki varalice“ redatelja Davida O. Russella koji se od jučer prikazuje u hrvatskim kinima trijumfirao je i tijekom objave nominacija za prestižnu nagradu Oscar na kojoj je dobio čak 10 nominacija! David O. Russell tako je ušao u povijest kao prvi redatelj čija su dva filma dvije godine za redom nominirana u svim glumačkim kategorijama: prošle se godine to dogodilo s filmom „U dobru i zlu“ za kojega su Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro i Jacki Weaver nominirani u svojim kategorijama, a sada je to isto ponovio s hitom „Američki varalice“ za koji su Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper i Jennifer Lawrence nominirani u kategorijama za najbolje glavne i sporedne uloge.

Objavom nominacija film „Američki varalice“ potvrdio je svoju ovogodišnju dominaciju kada su filmske nagrade u pitanju. Udruženje filmskih kritičara New Yorka već ga je proglasilo najboljim filmom 2013. godine, a na dodjeli nagrada Zlatni globus film je trijumfirao i osvojio najveći broj nagrada – čak tri: za najbolji film (mjuzikl/komedija), najbolju glavnu glumicu (Adams) i najbolju sporednu glumicu (Lawrence).

Priča filma smještena je u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju, film „Američki varalice“ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Bale) koji je skupa sa svojom jednako briljantnom britanskom partnericom i ljubavnicom Sydney Prosser (Adams) prisiljen raditi za divljeg i rastrojenog agenta FBI-a Richieja DiMasa (Cooper), koji ih oboje gura u opasni i zavodljivi podzemni svijet Jerseyja prepunog mafije.

Hit „Američki varalice“ od 23.1. prikazuje se u hrvatskim kinima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao