Obavijesti

Posjetitelji oduševljeni novim izgledom Getro centra

Posjetitelji oduševljeni novim izgledom Getro centra
9

Getro Vrbani od sada imaju kvartovsku tržnicu, gastro galeriju, eko ponudu, točionicu vina, izbor proizvoda stranih kuhinja i 5000 četvornih metara


Zagreb, 08. srpnja, 2013. - Na iznenađenje svih posjetitelja ovaj vikend Getro centar na zagrebačkim Vrbanima otvorio je svoja vrata u potpuno drugačijem ruhu te je od visokih, „skladišnih“ polica postao prava kvartovska trgovina sa ponudom od 17.000 proizvoda.  Na 5000 četvornih metara trgovine, uz postojeći asortiman, uvedena je kvartovska tržnica dnevno svježeg domaćeg voća i povrća, a prostor je opremljen drvenim štandovima čiji dojam upotpunjavaju oslikani zidovi u stilu pročelja zgrada na Vrbanima. 

Srušene su police po sredini trgovine i napravljen je cijeli novi odjel delikatese i gastro ponude s gotovim jelima po vrlo povoljnim cijenama. Novost u ponudi su izbori proizvoda stranih kuhinja, Eko kutak s proizvodima bez glutena, uređena je vinoteka i uveden tzv. vinotoč gdje se može kupiti vino u rinfuzi. Također, preuređena je i pekara u kojoj se peče nova runda svježeg kruha svaka dva sata, što znači da se topli kruh može dobiti kad god se posjeti trgovina. Osim toga, došlo je do većih vizualnih promjena; izbačena je većina velikih skladišnih polica i dopremljene su nove moderne police te je unaprijeđena signalizacija. 

Treba još reći i da se centar iznutra potpuno vizualno preuredio. Sada dominiraju veliki otvoreni prostori, ima puno više svjetla i boje su vedrije. Jedna stvar koja je ostala ista, ako ne i bolja nego prije, su cijene koje su i dalje niske. Također, zadržana je ponuda preko 1.500 artikala s najnižom cijenom na tržištu i garancija najniže cijene svježeg mesa u gradu.  

Prve reakcije kupaca su bile izvrsne, proširena ponuda i puno ugodniji prostor sada će i većem broju posjetitelja pružiti najjeftiniju kupovnu u vrlo ugodnom ambijentu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"