Obavijesti

Poslovni uzlet: Uz besplatne edukacije do novih vještina

Poslovni uzlet: Uz besplatne edukacije do novih vještina
1

Teme edukacija bit će o digitalnom marketingu za poduzetnike i OPG-ove, povoljnom oglašavanju, pametnom plasiranju poljoprivrednih proizvoda na tržišta...


Svi, poduzetnici, vlasnici OPG-a te ostali zainteresirani, imat će priliku besplatno se educirati 3. rujna 2015. u Ludbregu. Teme edukacija bit će o digitalnom marketingu za poduzetnike i OPG-ove, povoljnom oglašavanju, pametnom plasiranju poljoprivrednih proizvoda na tržišta, energetskoj učinkovitosti i kako HGK može pomoći malim i srednjim poduzećima te niz drugih važnih znanja kojima se može povećati konkurentnost u poslovanju. 

Poslovni uzlet grada Ludbrega svečano će otvoriti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić. Predavači edukacija su renomirani stručnjaci koji dolaze iz Ministarstva poljoprivrede, HBOR-a, Hrvatske gospodarske komore, Simulusa, AZ Factoringa, Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatskog Telekoma, Arbona i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. 

Detaljnije informacije i program edukacija dostupan je ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Ovaj projekt je Poslovni dnevnik pokrenuo početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima, a  cilj  projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. 


Besplatnim edukacijama želi se omogućiti dodatna znanja i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. To je prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje u Ludbregu.

Prošle godine, na besplatnim edukacijama, uspješno se educiralo više od sedam tisuća malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavio je educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima, samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Protekle su edukacije okupile velik broj poduzetnika i obrtnika, koji su naučili nova znanja vještine koja su im pomogla u njihovom poslovanju. O korisnosti i kvaliteti edukacija, najbolje pokazuju podaci koji govore da su neki polaznici dolazili u više gradova u želji da nauče sve novitete kojima će nadograditi poslovanje.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje vam mogu pomoći u poslovanju.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu ovdje kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku