Obavijesti

Poslovni.hr: I u novoj godini na prvom mjestu po posjećenosti

Poslovni.hr: I u novoj godini na prvom mjestu po posjećenosti
1

Web portal Poslovnog dnevnika - poslovni.hr - sa 138.984 stvarna korisnika i dalje drži čvrstu prvu poziciju među hrvatskim poslovnim portalima

Najnoviji rezultati istraživanja gemiusAudience za siječanj 2012. potvrdili su već dokazanu prednost portala poslovni.hr pred drugima u kategoriji. S čak 138.984 stvarna korisnika i porastom posjećenosti od 17,15 % u odnosu na prosinac, poslovni.hr i dalje drži prvu poziciju među hrvatskim poslovnim portalima i to s dvostrukom prednosti u odnosu na prvog konkurenta. Ovaj je značajni porast rezultat rada nove, proširene redakcije koja redovito izvještava o gospodarsko-financijskim aktualnostima iz zemlje, regije i svijeta. 

- Posjetitelji našeg portala znaju da nijedna novost na Zagrebačkoj burzi, posao koji je neka kompanija sklopila ili za gospodarstvenike važan politički i ekonomski događaj neće promaknuti našem portalu. Zato nas i čitaju. Analize tržišta, gospodarske situacije, Vladinih poteza i izvedbe dionica, kolumne i jedan od najjačih foruma na ovim prostorima samo su neki od razloga što iz dana u dan bilježimo sve veći broj čitatelja - objašnjava Branka Suvajac, urednica portala. 

Aktualnosti i savjeti iz ekonomije

Poslovni.hr već gotovo sedam godina svakodnevno donosi širok spektar specijaliziranih i aktualnih vijesti iz gospodarstva i financija. Osim sadržaja iz tiskanog izdanja, na portalu se redovito objavljuju aktualne informacije ekonomske tematike, a vrlo je aktivan i poslovni forum koji okuplja brojnu zajednicu. Osim kroz forum, poslovni.hr svojim čitateljima omogućava interakciju i preko društvenih mreža (Facebooka i Twittera), pri čemu je korisnicima dostupan i dodatan sadržaj prilagođen njihovom profilu. Na portalu je moguće pregledati i priloge Poslovnog dnevnika, te pročitati članke iz uglednog New York Timesa koje Poslovni dnevnik ekskluzivno objavljuje na hrvatskom jeziku. 

Prvi izbor zaposlenih

Web portal Poslovnog dnevnika redovito prate menadžeri, poduzetnici, obrtnici, brokeri, financijski stručnjaci i studenti, tj. svi koji traže provjerene informacije iz područja ekonomije. Lojalnost publike potvrđena je i podatkom da većina čitatelja posjećuje portal više puta dnevno, te informacije koje tu pronađe smatra aktualnima, preglednima i jasnima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao