Obavijesti

Potrošač

Komentari 0

Izbor vina 2014.: Vino tjedna je Graševina Ivan Buhač iz Iloka

Izbor vina 2014.: Vino tjedna je Graševina Ivan Buhač iz Iloka
1

Nastavlja se potraga za najboljim vinima na tržištu u sklopu novog ocjenjivanja čija će završnica biti krajem godine. Ovog tjedna žiri je probao četiri odlična vina

VIDEO

Graševina Ivana Buhača iz Iloka naše je vino tjedna u velikom izboru za ponajbolja vina na hrvatskom tržištu koju su pokrenuli iskusni vinski kritičari Željko Suhadolnik, glavni urednik časopisa Svijet u čaši, Vitomir Andrić, dugogodišnji vinski novinar u Večernjem listu, te Ivo Kozarčanin, vinski kolumnist 24sata. 

Samo 25 kuna u Vrutku stoji mlada graševina Ivana Buhača iz Iloka koja je osvojila tri zvjezdice na ocjenjivanju Vinske  zvijezde i opravdano ponijela titulu Vina tjedna. Uz to, zavrijedila je i smješka zbog odličnog odnosa kvalitete i cijene. Svježe, ugodna kiselost i gorčina, skladno, mekano u okusu, suzdržana slast, tako su ovo vino zajednički opisali  ocjenjivači Jasminka Šaško (enologinja), Vitomir Andrić (vinski kritičar), Ivan Dropuljić (direktor Festivala Vino.com),  Željko Suhadolnik (vinski kritičar), Velimir Korak (enolog-vinar) i Ivo Kozarčanin, vinski kolumnist 24sata.

Tri zvjezdice osvojilo je i desetak puta skuplje vino De Ladoucette Pouilly Fume 2010. Za ovaj francuski sauvignon iz doline Loire ocjenjivači su rekli da ima  prekrasan, bogat i skladan miris te izraženu, pomalo oštru kiselost i da pokazuje godine. Bez zvjezdica ovaj tjedan ostali su Kapistran Crni 2012. iločkih podruma (čisto, ali ne sasvim skladno, mirisom moderno, alkoholnog okusa i pomalo tanko) te Plavac Terra Rota 2009. s Pelješca (alkohol pecka, naglašeni tanini, miris slab i ne sasvim čist).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang