Obavijesti

Potrošač

Komentari 1

Medenjaci: Ima boljih i lošijih, ali nijedni nisu baš oduševili

Medenjaci: Ima boljih i lošijih, ali nijedni nisu baš oduševili
6

Klasični, domaći aromatični medenjaci mnogima su asocijacija na Božić. U nuždi ćemo posegnuti i za kupovnim verzijama, no one se na našem testu nisu iskazale

VIDEO

Kolege u žiriju stvarno vole slatko i vjerojatno nema tog slatkiša koji bismo odbili, no medenjaci nas nisu oduševili. Iako je bilo manje i više finih, ipak je ovo samo još jedan industrijski proizvod. 

Najbolje je “prošao” Pionir. Riječ je o malim, lijepo oblikovanim srcima. Iako ih je većina tako ocijenila, bilo je pojedinaca koji misle da su Pionirova srca ružna. Oni koji su hvalili izgled to su činili i za okus. I tijesto je fino, a punjenje također nije loše. Sve u svemu, dobra je kombinacija jednog i drugog. 

Usto, kolačić je mekan, a nije ni presladak kao što je to bio slučaj s nekim drugima koje smo probali. Nekima su najbolji bili trajni kolačići K plus iako su i za njih rekli da su “daleko od savršenih”. Možda nisu reprezentativni, ali kolege u žiriju za K plus su rekli da se osjeti med, što im je podizalo rejting. 

No, čoklada im je slaba točka, upravo na njoj su kušači skidali ocjene K plusu. Lidlov Opey bio je prilično gnjecav. Svaka čast, proizvođač nije štedio na punjenju, ali čak i za ljubitelje slatkog, kao što smo mi, ovo je bilo prviše. Kolač je gnjecav, a samo punjenje je preslatko, kao da je pretrpano šećerom, kojeg vjerjatno ima više nego voća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Možda smo u krivu, ali to je naš dojam. Pojedini kolege iz žirija i za Vincini, koje smo kupili u Plodinama, rekli su da su mekani. Njihov su okus opisali riječima “industrijski” i “presladak”. No bilo je i onih koji su ih hvalili. Kauflandovi kolačići Katy vrlo su suhi. Njima nedostaje punjenja. Suhi su i Kinkartzovi, a neki kažu da su i neugledni.     

U testu su sudjelovali zaljubljenici u hranu koji nisu znali čiji proizvod kušaju. Stavovi i ocjene nisu plaćeni, cenzurirani niti zlonamjerni. Nisu ni službeni stav redakcije nego osobni dojam svakoga kušača. Cijene smo prikupili 15. i 16. rujna u nekoliko trgovačkih centara u Zagrebu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija