Obavijesti

Potrošač

Komentari 5

Što možete napraviti ako niste zadovoljni uslugom operatera?

Što možete napraviti ako niste zadovoljni uslugom operatera?
1

Promjena telekomunikacijske tvrtke može trajati tjednima. Potrošač će tada biti bez telefona, TV programa i(li) interneta

VIDEO

Čitatelj već pet mjeseci ima prekide TV programa i interneta za koje ima ugovor s Optima telekomom. Tehničari Optime rekli su da je problem u T-comovim linijama, a tehničari T-coma nisu uspjeli otkloniti kvar. 

- U Optimi tvrde da ne možemo raskinuti ugovor bez plaćanja penala. Već pet mjeseci usluga je katastrofalna, a računi redovito stižu - žali se čitatelj. 

U odgovoru Optima telekoma stoji da u okviru tehničkih i operativnih mogućnosti sustava može biti odstupanja u kvaliteti usluga. - Tada će stručne službe Optime učiniti sve da otklone kvar. Ako Optima ne može pružiti kvalitetnu uslugu, korisnik može raskinuti ugovor bez naknade za prijevremeni raskid - odgovorili su iz Optime i pozvali korisnika da im se ponovno javi kako bi riješili problem. 

Mogu li raskinuti ugovor i vratiti uređaje ako nisam zadovoljan uslugom i može li itko osporiti način obračunavanja podatkovnog prometa na internetu, pita čitatelj koji smatra da mu je Tele2 prekasno javio kako je na mobilnom internetu prešao limit. Potom su mu isključili internet, a kaže i da su mu naplatili promet dok je koristio wi-fi internet drugog operatera. 

Iz Tele2 odgovaraju da potrošač ne može raskinuti ugovor bez odštete ako nije zadovoljan uslugom. - Tele2 može privremeno isključiti korisnika ako dosegne iznos koji je rizičan i/li nenaplativ. Korisnik uvijek može tražiti vještačenje korištenja usluge - tvrde u Tele2. 

Čitatelj se preselio iz Zagreba u Samobor u kojem B.net nema mreže. Ne žele mu raskinuti ugovor bez plaćanja penala. 

- Pretplatnik može promijeniti lokaciju isporuke usluge ako je na novoj adresi dostupna B.net usluga. Ako nije, može raskinuti pretplatnički odnos, ali mora platiti preostale ugovorne obveze ili naknade u visini ostvarenog popusta. Ugovorna usluga može se prebaciti na drugu osobu na istoj adresi, a nudimo i mogućnost zamjene postojeće usluge sa šire dostupnom uslugom B.net Total TV - kažu u B.netu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana