Obavijesti

Poznati hrvatski finalisti velikog Burn stadios DJ natječaja

Poznati hrvatski finalisti velikog Burn stadios DJ natječaja
2

Miss Soulfly, Malesh, Adoo, BarZu te Biella&Astrall hrvatski su finalisti Burn studios residency-ja, najvećeg europskog natječaja DJ-a. Trojac će nastupati na Ibizi.

Oni su Miss Soulfly, Malesh, Adoo, BarZu te Biella&Astrall. Već su poznati hrvatskoj publici, glazbeno su školovani, većina ima vlastitu produkciju te poveće baze pratitelja i fanova. Navedeni su upravo odabrani kao hrvatski finalisti burn studios residency-ja, najvećeg europskog natječaja koji talenriranim DJ-ima i producentima daje mogućnost da postanu residenti u tri renomirana kluba na Ibizi za trajanja ljetne sezone 2013. godine.

Ipak, samo će jedan od spomenutih finalista primiti svoju kartu za Ibizu, na kojoj će u međunarodnoj konkurenciji i uz mentorstvo poznatih kolega poput Fatboy Slima, Joea Goddarda, Macea Plexa i Solomuna svoje tehničke vještine predstaviti vlasnicima živopisnog Mambo Sunset Bara, kultnog Sankeysa te Priviledgea, najvećeg kluba na svijetu.

Nakon uspješno završenog prvog kruga natječaja (na koji se ove godine prijavilo više od 100 mladih DJ-a i producenata iz Hrvatske), finaliste očekuje eliminacijski završni nastup na burn studios Mix Off eventu u zagrebačkoj Tvornici kulture 27. travnja ove godine. Tom prigodom u Zagreb stiže i Maceo Plex, jedan od ambasadora projekta te najtraženijih autora na području elektronske glazbe današnjice. Nakon što u suradnji s domaćim žirijem predvođenim E-Baseom posluša finaliste i odabere pobjednika, Plex će posjetitelje počastiti i vlastitim DJ setom.

"Burn studios residency Hrvatskoj se prvi put predstavio prošle godine, kada smo zaprimili 50-ak prijava DJ-a, a nakon MixOff-a odrađenog u susjednoj Sloveniji na Ibizu je otputovao njihov predstavnik Urban Jeram. Urban se u oštroj konkurenciji izborio za rezidenciju u Priviledgeu, nakon čega je uslijedio i niz bookinga od strane drugih promotora. Ove smo godine uz partnerstvo Samsunga hrvatskom pobjedniku osigurali direktan plasman među finaliste na Ibizi, te vjerujemo da će uz iskustvo i znanja stečena na DJ bootcampu uspjeti produljiti svoj boravak na otoku kao resident ili residentica u nekom od klubova s kojima surađujemo“, spominje Gordana Mašek Sorić, voditeljica branda Burn Energy Drink i projekta burn studios za Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brojka od 4.936 ukupno prijavljenih DJ-a iz cijelog svijeta statistički dodatno dočarava važnost ovog projekta, ali i prilike koju će burn studios dati hrvatskom odabranom pobjedniku. E-Base je odabiru finalista zato pristupio vrlo ozbiljno, sagledavši sve kriterije prema kojima će mladi DJ-i biti vrednovani za trajanja intenzivnog bootcampa na Ibizi. 

"BarZu se u natječaju okušao i prošle sezone, a u ovogodišnjem prijavljenom mixu osjeća se dodatni veliki korak naprijed – on suvereno vlada situacijom i ima velik potencijal. Biella & Astrall rade kombinaciju deep i tech glazbe na vrlo plesan način. Na glasu su kao dobri producenti, no čini mi se da ćemo ih često viđati i za DJ pultom. Miss Soulfly je bila jedan od mojih prvih ovogodišnjih odabira, djevojka ima jako dobru produkciju i izvrstan osjećaj za mix. Neodoljiva je. Malesh nam je prezentirao minimal u najboljem izdanju, skupivši različite trake u modernu i zahtjevnu cjelinu. Adoo je 'odvozio' 20 minuta posebne techno atmosfere. Rekao bih da se tu krije vulkan koji čeka erupciju. Nadam se da je ista isprogramirana za Mix Off 27. travnja“, pojasnio je svoje odabire E-Base, voditelj  žirija.

Ulaznice za burn studios Mix Off event s finalistima natječaja i Maceom Plexom već se sada mogu nabaviti u pretprodaji putem servisa Entrio po cijeni od 50 kuna ( http://bit.ly/Z5g3g5 ), dok će na vratima  Tvornice kulture iznositi 70 kuna. Donosiocima Mix Off letaka na vratima će biti odobren popust od 20 kuna.

Burn studios Mix Off w. Maceo Plex
Zagreb, 27.04.2013. godine
Tvornica kulture, Veliki pogon
Mix Off with: Miss Soulfly, Adoo, Malesh, BarZu i Biella & Astrall
Maceo Plex DJ set
E-Base wrapup
Ulaz: 50kn u pretprodaji / 70kn na vratima Tvornice kulture
Facebook connect OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag