Obavijesti

Pravila nagradne igre "Dječja nagradna igra"

Ovdje možete pročitati pravila nagradne igre "Dječja nagradna igra"

Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) te Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 8/2010) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

«Dječja nagradna igra  »

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom « Dječja nagradna igra» je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata", te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 30.studenog do 6.prosinca 2012. godine.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena prije početka nagradne igre  na internet stranici

www.24sata.hr/djecja-nagradna-igra

Članak 4.

Fond nagrada sastoji se od:

Prva nagrada:

[if !supportLists]·         [endif]1 x putovanje Disneyland Pariz , jedinične cijene 18.460,00 kn   

[if !supportLists]·         [endif]1 x  putovanje u Gardaland, jedinične cijene 5.200,00 kn

[if !supportLists]·         [endif]1 x putovanje u Legoland, jedinične cijene 4.640,00 kn  

Druga nagrada:

[if !supportLists]·         [endif]2x Smartphone Galaxy S III, jedinične cijene 5.498,75 kn

 Treća nagrada:

[if !supportLists]·         [endif]5 x konzola PLAYSTATION 3 +i grica Harry Potter, jedinična cijena 2.398,75 kn

Utješne nagrade:

24 x LEGO paketi, jedinične cijene 125 kn

24 x igračka Monster High, jedinične cijene 125,00 kn

24 x igračka Gormiti, jedinične cijene 125,00 kn

24 x odjeća , jedinične cijene 500,00 kn

1 dječja soba , jedinična cijena 2.500,00 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 74.338,00 kn    

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Mehanizam nagradne igre

Članak 5

Nagradna igra ima dva paralelna mehanizma. Mehanizam za osvjanje glavnih nagrada, konkretno prve, druge i treće, te mehanizam za osvajanje utješnih nagrada.

Mehanizam za osvajanje prve, druge i treće nagrade je slijedeći.

Od 30. studenog (petak) do 4. prosinca  2012. (utorak) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati. U srijedu, 5. prosinca i u četvrtak 6. prosinca 2012. godine, bit će objavljen i po jedan joker kupon, ukupno 2, koji mogu zamijeniti dva propuštena kupona.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata - koji tijekom trajanja nagradne igre sakupe ukupno 5 nagradnih kupona (ili 4 nagradnih kupona i 1 joker kupon ili 3 nagradna kupona i 2 joker kupona). Sakupljene kupone čitatelji trebaju poslati sa svojim podacima: ime, prezime, adresa i broj telefona, s naznakom «Dječja nagradna igra» na adresu  P.P. 195, 10 001 Zagreb.

U bubanj za izvlačenje nagrada ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 17. prosinca 2012. do 09:00 sati ujutro.

Mehanizam za osvajanje utješnih nagrada.

Mehanizam nagradne igre organizira se na  bazi dnevnog kola.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre, točnije od 30. studenog do 4. prosinca na dnevnoj bazi, točnije od 0:00 do 15:00 sati, pošalju SMS poruku koja sadrži ključnu riječ, vezanu uz nagradu koji žele osvojiti u nagradnoj igri, sa svojim imenom, prezimenom te adresom na SMS broj 60024 (cijena SMS-a 2,40kn s PDV-om).

Ključne riječi s kojima čitatelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri se mogu pronaći u tiskanom izdanju 24sata svakog dana od 30. studenog do 4. prosinca 2012.  

Nagrade koje čitatelji mogu osvojiti se mijenjaju na dnevnoj bazi, točnije u pet dana trajanja nagradne igre izmjenjuje se po 5 različitih nagrada koje može osvojiti različiti broj dobitnika na dnevnoj bazi.

Svi koji na dnevnoj bazi pošalju SMS, od 00:00 sati do 15:00 sati, sa ključnom riječi koja se odnosi na nagradu koaj se dijeli taj dan, a prema ključnoj riječi koja se na dan igranja nagradne igre može pronaći u tiskanom izadnju 24sata, ulaze u dnevno kolo izvlačenja na taj isti dan samo za nagradu koja se dijeli taj dan.

Isto vrijedi i za ostale nagrade.

24sata će tako prvi dan nagradne igre nagraditi  24 čitatelja po jednim LEGO paketom, drugi dan nagradne igre 24 čitatelja po jednim primjerkom proizvoda imenomMonster High , treći dan nagradne igre 24 čitatelja po jednim primjerkom proizvoda pod imenom Gormiti, četvrti dan 24 čitatelja odjećom za djecu, te peti dan jednog čitatelja sa dječjom sobom.

Ključne riječi su: lego,monster, gormiti, odjeca i soba.

U bubanj za izvlačenje ulaze samo poruke koje su poslane na dan izvlačenja, a kako bi čitatelj sudjelovao u izvlačenju i slijedećeg dana, potrebno je ponovno poslati SMS poruku sa ključnom riječi koja je taj dan izašla u tiskanom izdanju 24sata.

Ključne riječi objavljivati će se svakodnevno u tiskanom izdanju 24sata. Čitatelj može slati samo ključne riječi koje su objavljene u tiskanom izdanju 24sata na dan kada čitatelj sudjeluje u nagradnoj igri.

Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 6.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Izvlačenje i primopredaja nagrade

Članak 7.

Javno izvlačenje za tri glavne nagrade, konkretno Gardaland, Disneyland i Legoland,  za koje je bilo potrebno sakupiti kupone, će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije imenovane od Uprave 24sata d.o.o   i to 17. prosinca. 2012. godine nakon 10:00 sati ujutro.

Javno izvlačenje dnevnih utješnih nagrada, za koje je potrebno slati SMS poruke, održavati će se na dnevnoj razini od 30. studenog 2012 do 4. prosinca 2012. svakodnevno u  15:00 sati  u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dnevni dobitnici  nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 8.

Imena dobitnika biti će objavljena na portalu www.24sata.hr/djecja-nagradna-igra

unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

 Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 9.

Nagradu će dobitnik preuzeti u roku od 60 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik nagradu ne podigne u roku iz prethodnog stavka ovoga članka, priređivač će ga ponovno u roku od osam dana od isteka roka iz stavka 1. ovoga članka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku iz stavka 2. ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 10.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 11.

Ako je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada će biti uručena   roditelju ili zakonskom skrbniku, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih daju suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/djecja-nagradna-igra

Članak 15.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

KLASA: UP/I- 460-02/12-01/938

URBROJ: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 27. studenog 2012.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena