Obavijesti

Predbilježite se za prvi roman za odrasle J. K. Rowling!

Predbilježite se za prvi roman za odrasle J. K. Rowling!
4

Od danas, 2.11., počele su predbilježbe za prvi roman za odrasle, slavne J. K. Rowling! Roman "Prijevremeni izbori" oduševit će vas svojim crnim humorom!


Nakon što je njen serijal o Harry Potteru srušio sve rekorde s 450 milijuna prodanih primjeraka, prevedenih na 74 jezika, postavši jedan od najvećih svjetskih bestselera današnjice, u izdanju Mozaik knjige stiže prva knjiga J. K. Rowling za odrasle ''Prijevremeni izbori'', koja je u rekordnom vremenu samo putem predbilježbi prodana u milijun primjeraka, a čija prodaja iz dana u dan samo raste. Roman je prodan u više od 124.000 primjeraka u samo tjedan dana od objave, što novi pothvat J. K. Rowling stavlja uz rame najbrže prodavanom romanu Dana Browna, ''Izgubljeni simbol'' iz 2009. godine.

Rowling, dobitnica Reda Britanskog Carstva za doprinos književnosti za mlade i francuske Legije časti, na 15. je mjestu najbogatijih žena u Velikoj Britaniji, sa zarađenih 625 milijuna eura, po popisu koji je 2011. donio Sunday Times.

U ovom romanu s petstotinjak stranica obojenom crnim humorom Rowling opisuje svijet potpuno različit od svijeta njezina slavnog čarobnjaka, smjestivši mjesto radnje u izmišljeni gradić Pagford, gdje iznenadna smrt vijećnika Barryja Fairweathera donosi razdor među građanima.


PREDBILJEŽBE OD 2. STUDENOG 2012.

Roman "Prijevremeni izbori''  od danas je dostupan svima putem predbilježbi na besplatnom telefonu 0800 43 23. Ranijom predbilježbom osigurat ćete svoj primjerak po cijeni od 149 kn uz koji ćete dobiti i poseban poklon, šalicu.

Predbilježite se za svoj primjerak na 0800 43 23, budite među prvima koji će pročitati „Prijevremene izbore“ i saznajte zašto je baš ova knjiga broj 1 na ljestvicama najprodavanijih naslova New York Timesa!

Naručitelji knjige istu će, uz poseban poklon, dobiti najkasnije do 6. prosinca.

*cijena dostave za područje Republike Hrvatske jest 29,90 kn.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb