Obavijesti

Komentari 12

Prijavite se na natječaj i lako dođite do plusa na računu!

Prijavite se na natječaj i lako dođite do plusa na računu!
1

Kada se kućna blagajna počne prazniti, prvo osjetimo poriv za štednjom ili potragom za unosnijim poslom, no kriza je mnoge dovela pred zid pa navedeno nije opcija

Svjesni situacije većine građana Hrvatske, Pametna kuna je pokrenula edukativni projekt ''Kunu po kunu'', kojim će najsretnijima od vas pomoći povećati kućni budžet i vratiti vas na zelenu granu s financijama.

Kroz 12 tjedana edukativnih članaka te praćenja aktivnosti i poboljšanja kvalitete života odabranih kandidata, projekt ''Kunu po kunu'' će uz pomoć naših stručnjaka, osigurati svim čitateljima da racionalnije upravljaju novcem, a iz svojeg dohotka izvuku maksimalnu korist.

Prijavite se i postanite sudionik projekta

Ako smatrate da mnogo trošite, a pri tome jednostavno ne vidite učinak potrošenog, vi ste naš idealan kandidat! Ispunite prijavnicu do 21. ožujka i dopustite našim stručnjacima da vas nauče kako racionalno i disciplinirano raspolagati svojim novcem. 

Uz neprocjenjivo znanje, očekuju vas i nagrade partnera projekta, a kako bismo pokrili što je više mogućih različitih potreba naših čitatelja, tražimo tri različita kandidata – zaposlenu ženu s velikim planovima za budućnost, muškarca u naponu intelektualne snage koji želi više od života i mladu obitelj koja želi potomstvo.

Pronalazite li se u nekom od ovih opisa, prijavite se OVDJE i pričekajte odluku naših stručnjaka. Psiholog, financijski savjetnik, stručnjak za IT i gadgete, stručnjak za promet te savjetnik za javni nastup čekaju vaše prijave koje će detaljno pregledati, odabrati sudionike projekta i kasnije ih voditi na putu do financijske zrelosti.

Ne propustite priliku nakon koje plus na računu neće izostati! Sretno s prijavom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb