Obavijesti

Prijelom u borbi s borama - u 4 tjedna ćeš se pomladit

Prijelom u borbi s borama - u 4 tjedna ćeš se pomladit
9

Prijelom u borbi s borama . 52-godišnja Rachel White iz New Yorka oslobodila se oko 97% svojih bora, promjena kože i ostalih nepravilnosti kože u jedva 4 tjedna

52-godišnja Rachel White iz New Yorka oslobodila se oko 97% svojih bora, promjena kože i ostalih nepravilnosti kože u jedva 4 tjedna. Žena je najbolji dokaz toga da se mlad izgled može povratiti na prirodan način, ne davajući bogatstvo na opasne plastične operacije.

Metoda, koja je pomladila Rachelino lice, sadrži visoku koncentraciju prirodnih antioksidanata, koji pojačavaju proizvodnju kolagena i regeneriraju oštećene stanice kože. Formula dolazi do najdubljeg sloja epidermisa, prehranjuje ga i povećava njegovu elastičnost. Zahvaljujući tome, duboke brazde su postajale vidno manje već nakon 14 dana, a sitne bore i pigmentacije iz dana u dan su postajale gotovo nevidljive.

Revolucionarno otkriće znanstvenika iz Ohia

Rachel se, slično kao i većina žena, godinama bezuspješno borila protiv procesa starenja kože. Isprobala je gotovo sve kreme protiv bora, nažalost bez većeg učinka. Razočarana i isfrustrirana počela je razmišljati o botoksu, ali ipak su je visoki troškovi operacije i rizik od komplikacija brzo obeshrabrili.

 - Prije nego sam otkrila tu jednostavnu metodu za eliminiranje bora, provodila sam više od sat vremena dnevno na retuširanju svih oznaka starenja: brazda, pigmentacija, bora i tamnih krugova oko očiju. I morala sam osim toga koristiti čak 6 različitih proizvoda, na koje je odlazilo pola moje plate - prisjeća se ona. Tražeći sigurno i jeftino rješenje, saznala je o prijelomnom otkriću znanstvenika sa Sveučilišta u Ohiu.

Bore su munjevito zaglađene

Metoda, koju su stvorili američki znanstvenici pomlađuje kožu za najmanje 15 godina. Na neinvazivan način eliminira gotovo sve bore, oblikuje crte lica i eliminira pigmentacije. Ali to nije sve! Osim toga što popunjava duboke brazde i vraća koži mlad izgled, odgađa proces nastanka novih bora.

Rachel je jedna od prvih žena koje su testirale metodu. -Na početku sam osjećala jako ugodno peckanje i imala sam dojam da je moja koža svakim danom sve zategnutija. Nakon nekih 3 tjedana nestale su odvratne vrećice pod očima i već nisam imala gotovo nijednu staračku pjegu. A bore? Čak sam i sama imala problem da nađem neku! - kaže zadovoljna Rachel. 

Kada se nakon završetka 4-tjednog tretmana Rachel pojavila na krajnjoj provjeri učinaka, stručnjaci nisu mogli vjerovati vlastitim očima. Na početku mislili su da je to šala i da umjesto nje, pred sobom vide njezinu kćer ili mlađu sestru. Lice žene je bilo savršeno izglađeno, duboke bore su popunjene, a koža je izgledala sjajno i zdravo. Kada su ugledali taj isti učinak kod ostalih sudionica testiranja, nisu ni sumnjali: njihovo otkriće će promijeniti živote žena na cijelom svijetu.

Prijelomna metoda protiv bora osvaja svijet

Svakog dana poveća se broj žena, koje su se zahvaljujući ovoj metodi oslobodile bora i ponovno se raduju mladom izgledu svaki dan. Metoda je ne samo učinkovita, već i također sigurna - njezin prirodni sastav ne uzrokuje nikakve nuspojave, čak i u slučaju alergične kože, sklone iritacijama. Stručnjaci ju preporučuju svim ženama, bez obzira na to žele li se osloboditi već postojećih znakova starenja, ili odgoditi nastanak prvih bora.

Saznaj više o metodi zahvaljujući kojoj ćeš se u 4 tjedna osloboditi bora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao