Obavijesti

Profil tijekom blagdana poklanja svakom kupcu knjigu!

Profil tijekom blagdana poklanja svakom kupcu knjigu!
6

U svim Profil Mozaik knjižarama u Hrvatskoj, kao i u online knjižari u tijeku je akcija 1 + 1 gratis uz kupnju određenih Profilovih naslova.

U svim Profil Mozaik knjižarama u Hrvatskoj, kao i u online knjižari u tijeku je akcija 1 + 1 gratis uz kupnju određenih Profilovih naslova.

Lauren Beukes, južnoafrička nagrađivana spisateljica, napisala je snažan, napet i privlačan triler koji ruši sve granice mogućega - „Djevojke koje sjaje“. 

Harper Curtis nasilnik je koji pronalazi kuću s nevjerojatnom tajnom, gotovo jednako strašnom kao što je ona njegova poremećenog uma. Kuća otvara vrata u različita vremena, a u njima Harper pomno bira djevojke koje sjaje kako bi ih lišio tog sjaja. Kaže da njihova smrt nije njegov grijeh, već njihov: ne bi smjele sjati.

Više o knjizi pročitajte na blogu.

„P.S. Volim te“, prvijenac irske autorice Cecelije Ahern, objavljen je u 55 zemalja te ekraniziran u Hollywoodu. Profil je prvo izdanje ove knjige objavio 2006. godine, a ovo je novo posebno, limitirano izdanje s pismom autorice hrvatskim čitateljima.

Ovaj svjetski bestseler prodan do sada u više od milijun primjeraka, priča je o Holly i Gerryju koji su imali savršen život – sretno oženjeni, dobro su se zabavljali u svome Dublinu uz obitelj i prijatelje, ukratko – svijet im je bio pod nogama. Ili su tako mislili. Gerry iznenada obolijeva, a njegovim odlaskom Holly osjeća kako joj nitko ne može pomoći...

Više o P.S. Volim te na blogu

Ja sam Malala“ vrlo je emotivno osobno svjedočanstvo istoimene 15-godišnjakinje koja je osjetila da se mora boriti za svoje pravo na obrazovanje i ostvarivanje životne želje, ali istodobno i zrelo razmišljanje o drami kroz koju prolazi Pakistan. Njezinu su borbu prepoznali i Ujedinjeni narodi pa je govorila pred njihovom skupštinom, UNICEF je osnovao Malalin fond za pravo djevojčica na obrazovanje, a postala je i najmlađa kandidatkinja za Nobelovu nagradu za mir u povijesti! 

Više o Malali pročitajte na blogu. 

Reza Aslan u provokativnoj i elegantno napisanoj biografiji jedne od najutjecajnijih i najzagonetnijih ličnosti u povijesti čovječanstva baca novo svjetlo na „najveću priču ikad ispričanu“. 

Zelot: život i vrijeme Isusa iz Nazareta“ je briljantan portret jednog čovjeka, jednog vremena i rođenja jedne religije. Ova je knjiga izazvala brojne kontroverze i diskusije, smjesta privukla čitatelje, postala je globalni bestseler i tjednima se nalazila na prvim mjestima lista najprodavanijih knjiga. 

Više o Zelotu pročitajte na blogu.

 „Moro: kuharica“ jedinstveno je gastronomsko putovanje, knjiga koja dočarava način života u zemljama u kojima su tapas i meza – dijeljenje malih zalogaja hrane s prijateljima – mnogo više od nacionalnih stilova objedovanja. Autori, kuhari i supružnici Sam & Sam Clark – (Samantha i Samuel) – na tromjesečnom su medenom mjesecu, putujući Španjolskom i Marokom do Sahare, naučili jezik začina te su potom stvorili niz jedinstvenih recepata. 

Više o knjizi pročitajte na blogu.

Snježna kraljica“, klasična bajka Hansa Christiana Andersena, vječna je priča o upornosti, vjernosti i ljubavi koja će inspirirati male i velike čitatelje. U najnovijem je, i najluksuznijem izdanju prepričava Engleskinja Kay Woodward, a prekrasne ilustracije poznatoga hrvatskog ilustratora Manuela Šumberca te jezičci, prozorčići i trodimenzionalni prikaz oživjet će slikovnicu pred vašim očima. 

Više o knjizi pročitajte na blogu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena