Obavijesti

Promo sadržaj

94.700 kuna prikupljeno za obnovu Savjetovališta AŽKZ

94.700 kuna prikupljeno za obnovu Savjetovališta AŽKZ

City Center one donirao je dodatnih 40.000 kuna čime je ukupna donacija za obnovu Savjetovališta za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja, dosegnula 94.700 kuna

Autonomna ženska kuća Zagreb (AŽKZ) i City Center one prošlog su vikenda organizirali humanitarnu akciju #ŽelimSveMoguSve u sklopu koje se prikupljao novac za obnovu u potresu stradalog Savjetovališta AŽKZ za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja

Zahvaljujući humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve, ambasadorici Kristini Ivanuš, javnim osobama koje su podržale akciju te prije svega posjetiteljima City Centera one koji su se nesebično i u velikom broju odazvali, potreban iznos za sanaciju Savjetovališta AŽKZ prikupljen je u rekordnom roku.

U samo tri dana, u City Centeru one East i West, prodajom hoodica i majica sa snažnim porukama, prikupljeno je sjajnih 54.700 kuna. Na taj iznos City Center one donirao je dodatnih 40.000 kuna čime je ukupna donacija za obnovu Savjetovališta za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja, dosegnula 94.700 kuna.

U ime žena i njihove djece koje koriste usluge Savjetovališta i Skloništa AŽKZ i u ime članica naše udruge, zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve. Također, hvala i svima onima izvan Zagreba koji su željeli pomoći na dobroj volji i podršci te naravno hvala City Centeru one na organizaciji i donaciji. Sretne smo što ćemo zahvaljujući donaciji moći sanirati štetu u prostorijama ženskog Savjetovališta AŽKZ, koje je teško oštećeno tijekom potresa u ožujku ove godine te našim štičenicama pružiti sigurno sklonište u nadolazećim mjesecima“, naglasila je Neva Tolle iz AŽKZ-a.

Humanitarna akcije #ŽelimSveMoguSve pokazala je kako smo zajedno uistinu jači te da uz malo dobre volje i pozitivne energije možemo ostvariti velike ciljeve i pomoći onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.
Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit