Obavijesti

Promo sadržaj

Automehaničar smislio kako iskoristiti banku

Automehaničar smislio kako iskoristiti banku
2

Sigurni smo da vam je ovaj scenarij poznat, kao i osjećaj ljutnje i na kaznu i na samog sebe zbog propusta koji ćete osjetiti tog mjeseca na stanju svog računa

Tu je ulogu igrao i automehaničar Mario kad je jednom prilikom parkirao auto u centru grada i u žurbi potpuno zaboravio platiti parkiranje. Dok je potpisivao neke poslovne dokumente radi kojih je došao, dobio je obavijest o kazni za parkiranje. 

Kako je Mario brzo, jednostavno i diskretno platio kaznu za parkiranje kada u novčaniku nije imao niti kune? Iskoristio je Ferratum banku. 

Mario je imao loš dan. Posvađao se sa šefom na poslu, a onda ga je još i dočekala ta kazna za nepropisno parkiranje.  I to kazna od 500 kuna! Nije imao pojma otkud će sad nabaviti 500 kuna? I kako će objasniti šefu kaznu za službeni automobil?

Iskoristite banku dok još možete!

"Bio sam očajan jer sam bio u velikoj stisci s novcem. Taj mjesec imao sam puno troškova i jedva sam čekao plaću. Srećom, supruga i ja radimo pa je ipak malo lakše kada nam se dogodi neki veći trošak. No, kako šef nije baš tolerantan kada se radi o ovakvim troškovima, odlučio sam to ovaj put nekako srediti. Samo sam morao smisliti kako podmiriti kaznu", ispričao nam je Mario.  

Sjetio se kako je nedavno na televiziji vidio reklamu za besplatne online kredite na iznose od 300 do 4000 kn. Provjerio je na stranici Ferratum banke i vidio da stvarno odobravaju kredite s 0 kn bankovnih naknada, pa je odlučio vidjeti kako može do tih novaca. 

"Bio sam oduševljen! Otišao sam na ferratumbank.hr i vidio da mogu podići kredit od 500 kn s rokom otplate od 30 dana bez troškova bankovne naknade. Nisam mogao vjerovati da postoji banka koja daje kredite s 0 kn troškova! Upravo to mi je i trebalo jer mi je bilo bitno da financijski izdržim do plaće“, s veseljem je pričao Mario. 

U tijeku je velika promotivna akcija Ferratum banke u kojoj svi novi korisnici mogu dobiti kredit do 4.000 kn uz 0 kn bankovne naknade na rok otplate do 30 dana, dok svi postojeći korisnici mogu ostvariti 30% popusta na bankovnu naknadu za kredite s rokom otplate do 30 dana. 

Kako najbrže riješiti dugovanje

"U trenu sam riješio sve svoje probleme. Pozajmicu od 500 kn sam zatražio preko online obrasca na internetskoj stranici Ferratum banke i već za 15 minuta novac je bio na mojem tekućem računu. Cijeli postupak je 100% online i u niti jednom trenutku nisam morao odlaziti u banku!", oduševljeno je pričao Mario. "Samo sam stao na bankomatu, podigao novce i platio tu nesretnu kaznu u pošti."

Nakon što unesete sve svoje podatke u online obrazac te priložite fotografije osobne iskaznice i tekućeg računa, korisnička podrška će vas uputiti u sve daljnje korake. Na mail ćete dobiti ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i uz jamstvo za kredit, treba vratiti u banku. 

Mario je bio sretan što je ovu neugodnu situaciju uzrokovanu svojom nepažnjom riješio odmah isti dan, a u svemu mu je pomogla Ferratum banka koja će diskretno čuvati tajnu od šefa. 

Ponekad naizgled nerješiv problem ima vrlo jednostavno rješenje. A Mario je shvatio da se na pogreškama najbolje uči te da sigurno neće dva puta ponoviti istu grešku.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'