Promo sadržaj

Komentari 0

Čisto, meko i zaglađeno rublje

Čisto, meko i zaglađeno rublje

Život može biti kompliciran i bez kućanskih obaveza, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom?

Dopustite da se za to pobrine Gorenje, svojom novom generacijom perilica i sušilica rublja koje se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom osmišljenom kako bi pružile najbolju brigu i za najosjetljivije tkanine.  

Uz Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. SteamTech učinkovito njeguje rublje i uklanja nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te smanjuje gužvanje odjeće, WaveActive bubanj u perilici i sušilici rublja donosi bolje rezultate pranja i mekše i zaglađenije rublje nakon procesa sušenja. Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i novim inverterskim PowerDrive motorom. 

Standardi čistoće su porasli u prošloj godini. Kako bismo se prilagodili novoj situaciji, nove Gorenje perilice rublja WaveActive imaju dvije izvrsne funkcije. Program ExtraHygiene koristi snagu pare i pranja na visokim temperaturama, klinički dokazano eliminira 99,9% bakterija i grinja, pritom rublje ostaje meko, a uređaj temeljito čist. Uz to, nova SuperHygiene funkcija donosi val dezinfekcije u njegu rublja, čak i pri nižim temperaturama, dodavanjem dezinficijensa u poseban umetak u ladici za doziranje.  

Strojno pranje osjetljivog rublja uvijek je bila osjetljiva tema. Ipak, nove Gorenje WaveActive perilice rublja donose veliki val promjena budući da se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom pranja, osmišljenom na način da osigura optimalnu brigu čak i za najosjetljivije tkanine. Posebno se ističe inovativan jedinstveni oblik WaveActive bubnja karakterističan po svojem jedinstvenom uzorku u obliku vala, u kombinaciji s posebno oblikovanim 3D rebrima u obliku valova koji omekšavaju tkaninu i osiguravaju najnježniji mogući tretman rublja, donoseći istovremeno savršene rezultate pranja s minimalnim naborima. Nova generacija perilica opremljena je i tehnologijom IonTech koja uklanja 30% više mrlja uz najnježnije procese pranja. Optimalne rezultate pranja omogućuje snaga iona i ioniziranog zraka koji se upuhuje u vodu kako bi se bolje otopio deterdžent i kako bi ta otopina učinkovitije i ujednačenije prodirala u nečisto rublje.