Obavijesti

Promo sadržaj

Čuvar naših najdražih

Čuvar naših najdražih
2

Prva godina djetetova života posebno je razdoblje za sve roditelje. Tako maleni i nježni, i toliko ovisni o nama

Svaki roditelj pred sebe stavlja pitanja kao što su: radim li sve kako treba, je li razvoj mog djeteta uredan, spava li dovoljno, jede li dovoljno. Često je tu prisutan i strah od sindroma iznenadne dojenačke smrti (SIDS), kojemu uzrok još uvijek nije do kraja razjašnjen i, iako je vrlo rijedak, potpuno je nepredvidiv i za roditelje i liječnike.

Dobra vijest je da su brige sastavni dio dobrog roditeljstva, a i u današnje vrijeme ne moramo se samo oslanjati na priče baka ili susjeda čije metode i savjeti, iako u najboljoj namjeri, znaju biti upitne. Praćenje savjeta pedijatra i provjereni proizvodi za djecu uvijek su najsigurnije i najbolja opcija za vaše dijete.

Baby monitor za kućnu upotrebu

Uređaj koji pazi na dijete dok spava - Babysense respiratorni monitor - medicinski je proizvod klase IIb i koristi se kao kućni monitor za praćenje disanja dojenčadi do godinu dana starosti. Njegova funkcija je oglasiti trenutačnu informaciju o kritičnom usporavanju ili čak prestanku disanja koje se povezuje sa sindromom iznenadne dojenačke smrti.

Monitor kontinuirano prati kretanje i disanje vaše bebe te kod prestanka disanja dužeg od 20 sekundi ili kod kritičnog usporavanja disanja (ispod 10 udisaja u minuti) Babysense monitor vas o tome upozorava jakim zvučnim i vizualnim signalom.

Uređaj nije u kontaktu s djetetom

Sam uređaj radi tako da se ispod madraca (kolijevke ili krevetića) stave senzorske ploče koje se povezuju na centralnu jedinicu. Uređaj prati pokrete disanja, a zvučnim i vizualnim alarmom signalizira ukoliko dođe do kritičnog smanjenja ili prestanka disanja. Babysense ima patentiranu senzornu tehnologiju koja prati čak i najmanje pokrete disanja u snu, a prednost uređaja je što nije u kontaktu s djetetom te ne ograničava njegovo kretanje.

Za više informaciju o proizvodu posjetite Babysense službenu stranicu, a proizvod možete kupiti preko narudžbe u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama za djecu ili narudžbom na internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura