Promo sadržaj

Komentari 0

Do Božića imate priliku osvojiti BMW 318d Advantage+ i druge nagrade, zato kupujte na Ini

Do Božića imate priliku osvojiti BMW 318d Advantage+ i druge nagrade, zato kupujte na Ini

Glavne mjesečne nagrade BMW 118i Advantage+ te BMW 218i Gran Coupe Advantage+ uručene su sretnim dobitnicima, a do 24. 12. imate priliku osvojiti još jedan BMW, 318d Advantage+, ili druge vrijedne dnevne i tjedne nagrade

Nagradna igra ''Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!'' od listopada zaokuplja interes posjetitelja Ininih maloprodajnih mjesta. Prve dvije glavne mjesečne nagrade, BMW 118i Advantage+ i BMW 218i Gran Coupe Advantage+, svečano su uručeni sretnim dobitnicima na maloprodajnome mjestu Zagreb-Resnik, a do 24. prosinca u ponoć posjetitelji imaju priliku osvojiti još jedan preostali BMW, 318d Advantage+, ili druge vrijedne dnevne i tjedne nagrade.

Ključeve BMW-a dobitnicima je uručila Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, koja je tom prilikom izjavila: "Drago mi je vidjeti osmijeh naših dobitnika u ovoj najuspješnijoj nagradnoj igri koju smo do sada organizirali. Zadovoljstvo kupaca je ono što nas pokreće i zato se svakog dana na našim maloprodajnim mjestima trudimo ispuniti sva njihova očekivanja. Činimo to kontinuiranim razvojem naše mreže, širenjem naše gastro ponude kroz otvaranje novih Fresh Cornera te, naravno, kroz ponudu naših vrhunskih Class Plus goriva, raznovrsnu lepezu robe široke potrošnje i usluga. Naši napori su prepoznati jer nam se više od 200.000 kupaca vraća na maloprodajna mjesta svakog dana, a njih više od 300.000 uključilo se u Inin program vjernosti INA Loyalty te koristi razne pogodnosti kupnje na Ini. Na tržištu smo prepoznati kao lider i prvi izbor za ljude u pokretu, što namjeravamo ostati i u budućnosti. Zato nastavimo putovati zajedno jer kupnja na Ini uvijek se isplati! Uvjerili su se u to i naši dobitnici, kojima čestitam od srca!"

Zoran Luković iz Zagreba, dobitnik prve mjesečne nagrade, osobnog automobila BMW 118i Advantage+, nije mogao sakriti oduševljenje: "Ne mogu vjerovati da sam upravo ja izvučen! Jako sam sretan, a pogotovo zato što često stanem na Inu, a sad sam se uvjerio da uvijek treba iskušati sreću. Iako, vjerujem da mi je pomogao i INA Loyalty, koji koristim, jer članovi automatski ostvaruju dvostruku prijavu za osvajanje automobila! Zahvaljujem Ini i potičem druge da se uključe u nagradnu igru, ostalo je još samo nekoliko dana, a možda se sreća osmjehne i njima kao što je meni!"

Dobitnik druge mjesečne nagrade, osobnog automobila BMW 218i Gran Coupe Advantage+, Branko Cvitković iz Ćunskog s otoka Lošinja, također je zahvalio Ini: "Još sam pod dojmom! Hvala Ini na najljepšem blagdanskom daru. Pozivam sve ostale vozače da svoja vozila opskrbljuju gorivima na Ininim prodajnim mjestima i, naravno, da sudjeluju u ovoj i budućim Ininim nagradnim igrama! I ja sam član INA Loyalty programa vjernosti te potičem sve da se uključe jer, osim odličnih pogodnosti i popusta koje nudi, daje dvostruku šansu za osvajanje glavne nagrade u ovoj nagradnoj igri!"

Za dodatna iznenađenja pobrinuli su se Juraj Šebalj i Viliam Prodan, naši proslavljeni vozači relija, s kojima Ina uspješno surađuje, te su natočili pun spremnik sretnim dobitnicima BMW-a Ininim vrhunskim Class Plus gorivom.

Inina SMS nagradna igra traje na maloprodajnim mjestima od 13. listopada, a do sada se prijavilo više od 350.000 kupaca, što je ujedno čini najuspješnijom nagradnom igrom Ine. Dosad je podijeljeno 128 dnevnih nagrada – INA kartica u vrijednosti od 500 kuna te 27 tjednih nagrada – INA kartica u vrijednosti od 1000 kuna. Kupci se još mogu uključiti do 24. prosinca i osigurati sebi šansu za osvajanjem još jednog preostalog automobila, BMW 318d Advantage+, ili vrijednih dnevnih i tjednih nagrada.

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto i natočite Inina vrhunska goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastronomske ponude Fresh Cornera u minimalnoj vrijednosti od 250 kn te pošaljite SMS s traženim podacima na broj 60010. Dva sretna dobitnika na dan osvajaju INA karticu u vrijednosti od 500 kn, a tri sretna dobitnika jedanput na tjedan osvajaju INA karticu od 1000 kn. Više informacija o prijavi na nagradnu igru i ostalim dobitnicima potražite na ina.hr.