Obavijesti

Promo sadržaj

Galaxy Z Fold4: preklopni čarobnjak koji je promijenio viziju tehnologije

Galaxy Z Fold4: preklopni čarobnjak koji je promijenio viziju tehnologije
4

Razmišljajući o kupnji novog pametnog telefona, rijetko kome bi prva pomisao bila odlazak po novi telefon na preklapanje.

Taj nezaobilazni modni hit 2000-ih gotovo da je potpuno ispario iz svakodnevne percepcije pametnih telefona. Tipke i praktičan dizajn zamijenili su veliki zaslon na dodir, a dobro poznate izbornike zamijenili su sofisticirani operativni sustavi koje pokreću puno kompleksniji čipovi. Međutim, kao što smo se već nebrojeno puta imali prilike uvjeriti, Samsung hrabri stručnjaci gotovo uvijek stvore novi trend na koji nismo ni znali da smo spremni. Ovaj put riječ je o Galaxy Z Fold4 preklopnom pametnom telefonu koji donosi brojne mogućnosti koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Otvorite svijet mogućnosti s dva zaslona

Samsung Galaxy Z Fold4 najnovija je verzija mobilnog uređaja s fleksibilnim zaslonom koji vješto spaja profinjenost i praktičnost preklopnog dizajna s najnovijom tehnologijom što ga čini jedinstvenim pametnim telefonom na suvremenom tržištu. Njegova posebnost krije se iza rasklopnog mehanizma koji pametni telefon klasične veličine u sekundi može pretvoriti u kompaktni i snažni tablet za maksimalnu produktivnost i tako omogućiti obavljanje kompleksnih poslovnih zadataka kad god zatreba. Zbog toga nije ni čudo da ga zovu fleksibilnim asistentom u svakoj situaciji.

Osim što posjeduje moć lake preobrazbe iz pametnog telefona u tablet, Galaxy Z Fold4 napravljen je tako da odolijeva svim životnim situacijama te ponosno nosi titulu najčvršćeg Samsung Galaxy sklopivog uređaja svih vremena. Savršeno iskustvo vanjskog zaslona od 6.2-inča koristi se kao pametni telefon, a nakon rasklapanja otkriva čaroban svijet glavnog 7.6-inčnog zaslona koji se lako drži u dvije ruke. Svakome tko treba obavljati kompleksnije zadatke i koji je spreman ovaj uređaj iskoristiti do maksimuma svakako će značiti i App Pair značajka s kojom je putem jednog dodira moguće pokrenuti do tri aplikacije odjednom.

Budući da ne možemo birati u koje vrijeme ćemo biti primorani riješiti poslovne obaveze, Samsung Galaxy ima rješenje i za to u vidu Multi View Window značajke koja aplikacije prilagođava velikom zaslonu, tako da na lijevom dijelu možete vidjeti inbox, a na desnom samu poruku. Ekskluzivna značajka Capture View automatski se uključuje u Flex Mode režimu rada, a inteligentno na gornjem dijelu zaslona prikazuje kadar kojeg snimate, dok na donjem prikazuje načine snimanja, tipku okidača, ali i pet nedavno snimljenih fotografija. Omogućava lako navigiranje kroz aplikacije baš kao na laptopu uz pomoć Taskbar funkcije, dok je za otklanjanje svih prepreka zadužena brzina osvježavanja zaslona od 120 Hz.  Za maksimalnu praktičnost pobrinuo se Flex način rada uz kojeg je moguće odložiti Galaxy Z Fold4 na površinu i nesmetano gledati sadržaj, što omogućava široku lepezu korisničkog iskustva i multitaskinga na velikom zaslonu.

Iskustvo rada na tom velikom zaslonu ne kvari ni pozicija kamere, budući da je Samsung unutarnju selfie kameru skrio ispod zaslona. Da je Galaxy Z Fold4 zaista perjanica inovativnosti po pitanju tehnoloških značajki svjedoči i njegova širokokutna kamera od 50 MP koja omogućava fotografske uspomene visoke rezolucije, dok s 30x Space Zoom opcijom uvećanja vješto zumira i najsitniji detalj. Samsung je na sebe preuzeo brigu i o fotografijama koje poželite okinuti u mraku zahvaljujući inovativnoj Nightography značajki koja i u mraku precizno hvata svaki detalj.

Genijalan spoj lakoće i snage

Samsung Galaxy Z Fold4 svojim preklopnim dizajnom, dvama fantastičnim zaslonima, moćnim kamerama i performansama s dodatkom ekskluzivnog Flex Mode režima rada nudi iskustvo kao nijedan drugi uređaj na tržištu. Bilo da ste IT entuzijast, sistematičan multitasker, zauzet poslovni korisnik, ili samo ne pristajete na manje od moćnog pametnog telefona i tableta u džepu, ovo je telefon koji će vas definitivno osvojiti na prvi preklop.

Pravo vrijeme za kupovinu novog Galaxy Z Fold4 pametnog telefona je upravo sad jer kupovinom Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 do 16.10.2022, ostvarujete pravo na poklon - novi Galaxy Watch5. Uz to, moći ćete odabrati između 2 modela ovog sjajnog uređaja - 44mm u grafitnoj ili 40mm ružičasto-zlatnoj boji. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je da, nakon preuzimanja kupljenog Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G uređaja iz ove promocije, krajnji korisnik tog uređaja na istom uređaju izvrši putem Samsung Members aplikacije prijavu za sudjelovanje u ovoj promociji. Prijavu kroz Samsung Members aplikaciju je nužno izvršiti najkasnije do 30.10.2022. godine.

Više informacija o promociji pronađite na poveznici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin