Obavijesti

Promo sadržaj

Idealni modni spoj etno motiva i na ljetnim sandalama

Idealni modni spoj etno motiva i na ljetnim sandalama
10

Od sandala ravnog potplata, pa do platformica – ovo ljeto dozvoljava sve i objedinjuje nekoliko različitih trendova

Ponekad sandale izgledaju kao pravo malo umjetničko djelo, te se od ostalih modela razlikuju po zanimljivim reljefnim teksturama, lasersko oblikovanim čipkastim uzorcima, metalnim detaljima, resicama....

Posebno su zanimljive ljetne sandale koje je zahvatio etno ritam Južne Amerike i sunčane Grčke. Oduševit će vas s upečatljivim bojama, zaigranim detaljima, kao što su pomponi i resice, te sa šarenim vezicama, koje u skladu s najnovijim trendovima, krase debeli potplat na sandalama.

I sandale s potpeticom ove su godine iznimno razigrane jer se na njima isprepliću različite šarene boje, a posebno su naglašene kombinacije sa metalnim dodacima, od srebrne, zlatne, pa sve do rose gold nijanse. 
Šarene sandale mogu se nositi i uz šarenu odjeću ili, još bolje, dopušteno je etno pretjerivanje od glave do pete. Neka ljeto bude vaš saveznik!

Raznovrstan i širok izbor ljetnih sandala pronađite u svim MASS trgovinama diljem Hrvatske, a više pojedinosti nalazi se na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.
Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit