Obavijesti

Promo sadržaj

Imamo recept za najjednostavniji domaći kruh za blagdanski stol

Imamo recept za najjednostavniji domaći kruh za blagdanski stol
4

Uz mješavine di-go ne trebate biti stručnjak da bi kruh svaki put uspio

Ovih blagdana uz nove di-go mješavine za kruh baš svi mogu uživati u mirisu toplog i upravo pečenog kruha! U vremenu kada se najviše cijeni – vrijeme, di-go je pripremio jednostavne, brze i praktične mješavine koje svakom kućanstvu uz jednostavnu tehniku “uspi, izmiješaj i ispeci” osiguravaju svjež i ukusan kruh bez nereda u kuhinji. Iako sinonim za dizana tijesta i kvasac već desetljećima, di-go, nije stao samo na svježem kvascu; gotove mješavine za kruh odgovor su na potrebu za brzom i kvalitetnom pripremom kruha kod kuće, a sloganom “Kruh − jer mi to znamo” odražava predanost brenda di-go stvaranju proizvoda koji zadovoljavaju suvremene potrebe potrošača.

Tri mješavine za kruh – bezbroj ideja

Uz tri mješavine – za fini domaći (inspiriran tradicionalnim receptima), mediteranski (donosi mirise Mediterana) te multigrain (s mješavinom sezama, lana, suncokreta i prosa) – uz kruh se na vašem blagdanskom stolu mogu pronaći i druge slane delicije koje možete pripremiti začas. I možete biti sigurni da će uspjeti jer s novima mješavinama di-go svaki recept postaje “vaših ruku remek-djelo”, a možete biti i sigurni da ste pripremili nutritivno sadržajno i uravnoteženo jelo.

Blagdani bez iznenađenja

Premda se za blagdane očekuju druženja s obitelji i prijateljima, čak i ako vam se pred vratima pojave nenadani dragi gosti s di-go mješavinama za kruh začas možete pripremiti jelo kojim ćete oduševiti jer svako pakiranje mješavina uključuje di-go suhi kvasac od 7 grama, čineći “ready to make bread kit” praktičnim i jednostavnim. Ako uživate u prozračnim i aromatičnim snackovima, pokušajte pripremiti Slane muffine sa sirom (pripremljene s mješavinom multigrain), šunkom i paprikom, koji mogu biti predjelo ili slastan međuobrok. Ili slučajno imate pripremljene umake, pa bi baš dobro došao hrskav, upravo pečen baguette? Uz mješavinu za fini domaći kruh možete ga kušati već za sat vremena! Kada poželite dati poseban štih obroku, pripremite mediteranski kruh i uz njega osvježavajući namaz od jogurta sa svježim vlascem i peršinom. Ovaj kruh može biti i idealan odabir za vaš meni na Badnjak, dopunjavajući tradicionalnu riblju večeru ili ručak.

Nije važno kada rade trgovine, važno je u kojima možete pronaći di-go mješavine za kruh

Bez obzira kojem okusu težite, sve di-go mješavine donose visoku nutritivnu vrijednost, bez konzervansa i umjetnih boja, te dugotrajnu svježinu. Dakle, ako ovih blagdana ne želite razmišljati o radnom vremenu trgovina i pekarnica, a želite imati svjež i ukusan kruh, osigurajte vama omiljenu mješavinu ili s njome pripremite kiselo tijesto, tzv. sourdough, koje drži svježinu do čak pet dana. Mješavine za kruh potražite u nacionalnim lancima Konzumu i Tommyju te KTC-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!
PROMO

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!

Zašto je roštilj vani više od obroka: Istražujemo čaroliju druženja na otvorenom.
Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh
PROMO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh

U Pan-peku vas čekaju sourdough klasik, sourdough korica ili sourdough tamni kruh – novi kruhovi od kiselog tijesta u čijem ćete okusu, kvaliteti, karakterističnoj rupičastoj strukturi i svježini uživati sa svakim zalogajem - probajte već danas!