Obavijesti

Promo sadržaj

Kako kombinirati boje na jednostavan i efektan način?

Kako kombinirati boje na jednostavan i efektan način?
6

Upečatljivo kombiniranje boja najkraći je put do jednostavnog, efektnog outfita. Donosimo nekoliko savjeta kako kombinirati boje za savršen poslovni stil

Izgradnja poslovnog stila nije uvijek jednostavna. Kako naći vremena za obilazak trgovina, isprobavanje brojnih komada i njihovo kombiniranje kad smo zauzeti izgradnjom svog poslovnog carstva? Za izgradnju dobrog stila potrebno je vrijeme i strateški odabir s kojim će vam svaki posjet vašem ormaru biti sve jednostavniji, a vi ćete biti uvijek zadovoljni svojim izgledom.

Women in Adria u suradnji s modnim savjetnicama iz Style&Wings donosi jedinstveni modni event koji će riješiti sve vaše modne dileme. Na jednom mjestu bit će okupljeni svi brendovi čija će ponuda oduševiti svaku ljubiteljicu mode i kombiniranje odjeće učiniti zabavnim i jednostavnim.

Kombiniranje boja osobit je izazov kod slaganja poslovnih outfita. Boje su jako važan segment u odijevanju, te su uz uzorke prvo što ćete zamijetiti na odjeći. Na Business Fashion Shopping Dayu naći ćete sve potrebno kako bi outfit bio savršen, a boje izvrsno uklopljene.

Za monokromatske outfite koje sačinjava jedna boja odličan su izbor Varteks i Seventy sa zanimljivim, upadljivim bojama koje pričaju za sebe i ističu se bez dodatnih intervencija. Tu su odijela boje sljeza ili zalazećeg sunca za svačiji ukus, a zanimljiva tekstura materijala i asimetrični krojevi razbit će monotoniju.

Prilikom kombiniranja boja moguće je odvažiti se na kombiniranje uzoraka, ali pritom je važno da bazna boja u oba uzorka bude ista. Kvalitetne komade za vas je izabrala Garderoba koja nudi najbolje od skandinavske mode, te The Core koji nudi premium brendove kao što su Polo Ralph Lauren, Lauren Ralph Lauren, Michael Kors, Zadig & Voltaire, Hugo Boss i UGG.

 

U slučaju da ste nesigurni u odabir i kombinaciju boja, držite se maksimalno 3 boje u cjelokupnom outfitu. Posegnite za kvalitetnim komadima iz s.Oliverove BLACK LABEL kolekcije ili za egzotičnim glamurom kojeg u novoj kolekciji nudi Max&Co.

Uvijek se možete odvažiti i za eklektične kombinacije boja, poput crveno-roze. Ako ju nosite samouvjereno, može biti pun pogodak te vas izdvojiti iz mase. Potražite zanimljive, upečatljive komade u novoj Marc Cain kolekciji. Istaknut ćete se odabirom boja, ali i bezvremenskom kvalitetom.

Možete se odlučiti i za jednu dominantnu boju koja će dominirati vašim stylingom, a ostatak nadogradite neutralnim bojama. Izaberite jedan od upečatljivih komada iz Mone ili Comme i iskombinirajte ih s neutralnim, bezvremenskim komadima u stilu pariškog šika koje nudi Poche.

Dakako, svaki je outfit važno naglasiti modnim dodacima. Tu se ističu Cloud&co. S bajkovitim detaljima poput oblaka i zvijezda te Pin Up sa zanimljivim dodatkom prikladnim vremenima – lančićem za masku koji je praktičan, a opet iznimno elegantan. Za potpun outfit tu je Peter Kozina by Alpina obuća, čija su ženstvenost i kvaliteta izvrstan dodatak svakoj kombinaciji. Ghetaldus će upotpuniti outfit pažljivo odabranim naočalama, bilo sunčanim, bilo dioptrijskim.

U obilju kvalitetnih brendova pomoć pri stiliziranju nude modne savjetnice iz Style&Wings. Na jednom mjestu bit će okupljeni brendovi koji nude ključne komade za poslovni look iz kolekcije proljeće/ljeto 2021. Uz profesionalnu uslugu stiliziranja, dobit ćete i personalizirane savjete za poslovni look uz minimum uloženog vremena.

Obavezna prijava na event:
https://www.womeninadria.com/event/zagreb-15-5-2021-business-fashion-shopping-day/

Vidimo se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin