Obavijesti

Promo sadržaj

Kišni dani stvoreni za uživanje

Kišni dani stvoreni za uživanje
5

Kada je riječ o OLED televizorima, inovativni zasloni i njihova nesvakidašnja kvaliteta slike nude duboku crnu, čistu bijelu boju i živopisne nijanse ostalih boja te tako stvaraju dojam kao da se korisnik nalazi u sceni

Kišni dani pružaju dragocjenu priliku za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa, a najbolji način za maksimalno iskoristiti to vrijeme je upaliti televizor i gledati omiljene filmove i serije. No, za potpuno iskoristiti takve dane i atmosferu potrebno je imati vrhunske uređaje poput – Samsung OLED i Neo QLED televizori koji će dodatno obogatiti vaše iskustvo gledanja i pretvoriti kišni dan u zabavan.

Oživite tmurne dane uz posebnost OLED televizora

Kada je riječ o OLED televizorima, inovativni zasloni i njihova nesvakidašnja kvaliteta slike nude duboku crnu, čistu bijelu boju i živopisne nijanse ostalih boja te tako stvaraju dojam kao da se korisnik nalazi u sceni. Samoosvjetljujući pikseli pružaju izvanrednu preciznost i svjetlinu, dok Quantum HDR OLED+ tehnologija dodatno pojačava svjetlinu i kontrast svakog piksela na ekranu, pružajući time svakoj sceni bogate detalje.

Nikad uzbudljivije gledanje filmova

No, posebnost ovih televizora ne završava na kvaliteti slike jer njihov Infinity One dizajn osvaja svojom elegantnošću i tankim izgledom iz svakog kuta, čime postaju središte svakog prostora. Dodatno, uz Q-Symphony tehnologiju i Soundbar zvučnik, korisnici ćete doživjeti zvuk koji se savršeno stapa s vizualnim iskustvom, a Real Depth Enchancer dodatno pridonosi doživljaju dubine slike, kao i EyeComfort Mode koji osigurava optimalnu svjetlinu zaslona, posebno nakon zalaska sunca, kako bi se korisnici mogli potpuno opustiti i uživati u sadržaju.

Kino iskustvo u dnevnom boravku zahvaljujući Neo QLED televizorima

S druge strane, Samsung Neo QLED televizori pružaju nevjerojatnu kvalitetu slike zahvaljujući Quantum Matrix tehnologiji, a uz Dolby Atmos® i Object Tracking Sound tehnologiju, zvuk postaje isto tako važan dio filmskog iskustva. Još je važnije napomenuti da Q-Symphony tehnologija stvara sinergiju između televizora i soundbar zvučnika, omogućujući korisnicima potpuno uživanje u svakom trenutku filma. I ovi televizori osvajaju svojom elegantnošću iz svakog kuta čime se savršeno uklapaju u svaki dom.

Kad kiša postane najbolji prijatelj: Istražite inovacije Samsung televizora

Samsung televizori štite korisnikove podatke na najvišoj razini pomoću Knox platforme, a SolarCell daljinski upravljač koristi sunčevu energiju za punjenje te tako korisnici više ne trebaju brinuti ni o jednokratnim baterijama. Uživanje uz omiljenom TV sadržaju postaje još lakše uz SmartThings platformu koja omogućuje pametno upravljanje kućnim uređajima. Jednostavno međusobno povežite svoje uređaje SmartThings aplikacijom i s lakoćom ih nadzirite i upravljajte pomoću daljinskog upravljača ili glasa dok gledate TV iz udobnosti vašeg kauča.

Sa Samsung OLED i Neo QLED televizorima kišni dani postaju idealno vrijeme za otkrivanje prednosti ovih tehnoloških inovacija, a korisnici mogu uživati u vrhunskom doživljaju gledanja i kvaliteti slike koja oduševljava. Kišni dani su zaista stvoreni za upotpunjeno druženje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin