Obavijesti

Promo sadržaj

Lyle & Scott pruža podršku amaterskom nogometu besplatnim dresovima

Lyle & Scott pruža podršku amaterskom nogometu besplatnim dresovima
4

Britanski premium lifestyle brend Lyle & Scott pokreće najveću globalnu kampanju od svog osnivanja nazvanu „Kits For Clubs“, kojom odaje počast svojoj povijesti povezanosti s nogometom

Lyle&Scott će kroz sedmocifrenu investiciju u kampanju osigurati besplatne, posebno dizajnirane nogometne dresove za amaterske timove i male klubove diljem svijeta, obuhvaćajući tako na desetine tisuća sportaša.

Svjestan da je jaz u financiranju između amaterskog i profesionalnog nogometa sve veći iz sezone u sezonu, brend će podržati male, lokalne timove koji se suočavaju s financijskim poteškoćama.

Bez obzira na to da li imaju 5, 7 ili 11 igrača, klubovi se mogu prijaviti popunjavanjem kratkog online obrasca na stranici kitsforclubs.lyleandscott.com.

Stručni žiri će zatim odabrati klubove koji će dobiti besplatne Lyle & Scott nogometne dresove za nadolazeću sezonu.

Dresove je osmislio kreativni tim brenda, kombinirajući njegovo 149-godišnje nasljeđe i ljubav prema modi, nogometu i sportskoj odjeći.

Timovi će moći izabrati svoj omiljeni dres iz ponuđenog asortimana koji obuhvaća karirani uzorak „argyle“ ili šaru inspiriranu oblikom čička za one koji vole upečatljivi izgled, ali i klasičnije dizajne za ljubitelje jednostavnog sportskog stila.

Svi kompleti bit će ručno dovršeni u škotskom gradu Hawick, gdje se nalazi središte brenda, uz prilagođavanje grba svakog kluba i pojedinačnih brojeva igrača. Za novoosnovane timove koji nemaju svoj grb, Lyle & Scott će se dodatno potruditi i zajedno s njima dizajnirati autentičnu oznaku kluba.

Odnosi s odabranim klubovima će se njegovati, a njihove povratne informacije o proizvodima koristit će se za dalji razvoj asortimana proizvoda u nadolazećim sezonama.

"Jako sam ponosan na ovu inicijativu jer iz prve ruke znam koliko je teško financirati i podržati amaterski sport. Nogomet je univerzalni jezik svijeta i važan dio 149-godišnje povijesti kompanije Lyle & Scott. Od stadiona do terena, naš zlatni orao prepoznat je širom svijeta.

Inicijativa „Kits for Clubs“ poštedjet će amaterski nogomet nekih financijskih obveza tako što će ponuditi besplatne dresove timovima diljem svijeta. I ne samo to, već će i nošenje dresa potaknuti osjećaj zajedništva i pripadnosti među sportašima“, istakao je Ben Gan, direktor brendova i marketinga kompanije Lyle & Scott.

Lyle & Scott će razvijati kampanju „Kits for Clubs“ tijekom narednog desetljeća, doprinoseći financiranju i infrastrukturi koja je potrebna za razvoj amaterskog nogometa.

Prijave za dresove se mogu izvršiti putem linka https://kitsforclubs.lyleandscott.com od 18. srpnja 2023. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'