Obavijesti

Promo sadržaj

MiniPolis slavi 3. rođendan i poziva te na veliki vikend party!

MiniPolis slavi 3. rođendan i poziva te na veliki vikend party!

Dječji grad proslavlja svoj 3. rođendan 30.9. i 1.10. i tim povodom priprema bogat i uzbudljiv vikend program.

Uvod u proslavu MiniPolisovog 3. rođendana kreće u petak 29.9. velikim koncertom pjevačko – plesnog zbora „Zagrepčanke i dečki“, s početkom u 18.30h. Ludo zabavna atmosfera se nastavlja u subotu i nedjelju (30.9. i 1.10.) kada vas čeka cjelodnevni show program uz mnoštvo pogodnosti.

Family Pack ulaznice će vrijediti cijeli dan tijekom rođendanskog vikenda, a posebne pogodnosti imaju maleni posjetitelji koji imaju 3 godine. Uz to, rezervacije rođendanskih paketa u MiniPolisu tijekom slavljeničkog vikenda vrijede više i omogućuju pogodnosti.

Uvod u rođendanski vikend kreće velikim koncertom popularnog pjevačko – plesnog zbora „Zagrepčanke i dečki“, a veeeliki party se nastavlja u subotu kada vas očekuju super zabavne radionice. Dolaze nam akrobati kako bi mališane upoznali sa zračnim akrobacijama, a jedan dobro poznati rekvizit iz djetinjstva ponovno vraćamo u modu – Hoop is back!

ARTalent radionica će posebno razveseliti malene kreativce, jer ih čeka mini natjecanje u slikanju.

Nakon svake radionice mališani će okretati kolo sreće i osvajati brojne poklone partnera, a pobjednik svake radionice će biti nagrađen velikim poklonom svih partnera.

Za mali predah od puuuno zabave priprema se velika torta za sve oba dana, a u subotu očekujte i Balon Show i lov na sretne balone koji nose super nagrade.

Slavljenička nedjelja (1.10) počinje uz Majushku & MiniPolis B-Day Show. U goste stiže Maja Šuput i priprema veliki show za mališane, a proglasit će i prvog gradonačelnika MiniPolisa i izrezati slavljeničku tortu.

Program će se nastaviti uz interaktivni zabavni program „Snjeguljica i sedam patuljaka“, gdje će maleni posjetitelji oživjeti svoju maštu i doživjeti pravu dječju bajku.

Sve posjetitelje rođendanskog vikenda u dječjem gradu očekuju brojni pokloni, zabavne maskote, aktivnosti i puuuno zabave.

Više detalja pogledajte na minipolis.hr ili društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin