Obavijesti

Promo sadržaj

Najpouzdanije mršavljenje i učinkovito neinvazivno pomlađivanje

Najpouzdanije mršavljenje i učinkovito neinvazivno pomlađivanje
2

Tretman za mršavljenje s preko 30 godina tradicije i rezultatima vidljivima na vagi i u centimetrima nakon 7 dana. Neinvazivna tehnologija za pomlađivanje je sigurna a po učinkovitosti se približila rezultatima koje je donedavno bilo moguće postići samo invazivnim djelovanjem

Uvijek je pravo vrijeme za isprobati nešto novo. Novo za vas, ali dosad je pomoglo tisućama sličnima kao vi da izgledaju i osjećaju se bolje. Riješili su se suvišnih kilograma popravili figuru i smanjili zdravstvene činioce rizika, poboljšali kvalitetu življenja i navike u prehrani.

Studio za njegu tijela Močinić više od 30 godina uspješno pomaže smršaviti skoro svima bez obzira na prijašnje neuspjehe, objektivne i subjektivne otežavajuće okolnosti koje mogu usporavati ali neće onemogućiti realizaciju željenih ciljeva. Od početka do kraja prate kako napredujete, sugeriraju što bi bilo uputno napraviti iz zdravstvenih i estetskih razloga i na kraju ali nikako manje važno upute vas kako održavati postignuto.

Tretman za mršavljenje sastoji se od aurikulopunkture (ušna akupunktura), ljekovitog biljnog čaja ugodnog okusa i individualnih uputa o prehrani. Mikro iglice u uhu su skoro neprimjetne i bezbolne, a zadaća im je smanjiti tek i nervozu te ubrzati metabolizam. Mršavljenje uz pomoć njih u prosjeku je tri puta učinkovitije u odnosu na to kad se sami trudite postići željenu težinu. Biljni čaj osim osiguravanja dostatnog unosa tekućine, pomaže u smanjivanju apetita i nervoze te kao blagi diuretik ubrzava izmjenu tvari u organizmu. Upute o prehrani su individualne, isključuju drastične dijete i gladovanje. Boris Močinić, savjetnik za mršavljenje s preko četvrt stoljeća prakse, s vama će porazgovarati o vašim navikama, potrebama i mogućnostima u prehrani, kako bi predložena poboljšanja bila lako usvojiva i dugoročno održiva.

S jednim tretmanom nakon tjedan dana treba se vidjeti razlika i na vagi i u centimetrima, s 2 do 3 tretmana uska odjeća postaje komotna, a nakon 4 do 5 tretmana osim što ulazite u manji konfekcijski broj i subjektivno se bolje osjećate.

Osim tretmana za mršavljenje, u ponudi su aparativni tretmani za odstranjivanje celulita, oblikovanje i pomlađivanje lica i tijela. Najpopularniji tretmani za tijelo su Akustični Valovi i Cryo Lifting zbog sigurnosti, sveobuhvatnosti i učinkovitosti a i cjenovno su najprihvatljiviji. Sigurnost se ogleda u minimalnom broju kontraindikacija, sveobuhvatnost u primjenjivosti na skoro svim dijelovima tijela a učinkovitost po mjerljivim i vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Postoji i garancija o nenaplaćivanju tretmana ako ne dođe do smanjivanja obujma.

Viša razina je CryoVac (kriolipoliza ili „pravo smrzavanje“) kod kojeg uz smanjivanje i zatezanje dolazi do učinka smanjivanja broja masnih stanica. Izuzetno je prikladno za rješavanje određenih asimetričnosti kao što u praksi često zna biti između gornjeg i donjeg dijela abdomena pa tretiranjem samo problematičnijeg područja dobivamo puno bolju cjelinu.

Najvišu razinu u ponudi predstavlja HIFU ili mikro fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta koji može smanjivati dubinske uzroke starenja potičući stvaranje novog kolagena i elastina. Prije tretmana slijede konzultacije u kojima se pojašnjavaju očekivanja a i pokazuje nekoliko sličnih primjera iz prakse (sukladno godinama i indikacijama). Najčešće je dovoljan samo jedan tretman čiji učinak traje najmanje 12 mjeseci. Za osobe koje imaju veći višak kilograma, HIFU je idealno napraviti na početku tretmana a onda nakon nekoliko mjeseci fotografijom možemo dokumentirati koliko su bore pliće, lice izduženo a podbradak nestao ili se drastično smanjio.

Sve što trebate donijeti je dobra volja, a Studio Močinić pomoći će vam izgledati i osjećati se najbolje moguće, bez obzira koliko imate godina ili kakav vam je lifestyle. Više informacija na www.mocinic.hr ili na telefon 01/3668-320.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.