Obavijesti

Promo sadržaj

Nova pjesma 'Idu dani' je moja uspomena na prošla vremena

Nova pjesma 'Idu dani' je moja uspomena na prošla vremena
2

Pjevač posljednjih godina niže uspjeh za uspjehom, a svojoj je vjernoj publici ponovno pripremio pravu glazbenu poslasticu

Inspiraciju za novu pjesmu 'Idu dani' Ivan Zak pronašao je upravo u svojim starim pjesmama i prošlim vremenima kojih se prisjetio sa sjetom te pretočio u stihove nove pjesme u izdanju Hit Recordsa. Ovo je prva pjesma koju je Zak snimio u novom studiju La Bamba u suradnji s najjačim domaćim glazbenim imenima koji će se naći i na njegovom novom albumu. 

'Pjesma 'Idu dani' dolazi iz moje autorske radionice, s obzirom na to da je moja malenkost zaslužna za glazbu, tekst i aranžman. Posebno sam ponosan što je ovo prva skladba nastala u mom novom studiju 'La Bamba'. Nakon duže stanke u tom studiju, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album, pohvalio se kantautor. 

Pjesmu 'Idu dani' i video spot snimljen u režiji Daria Lepoglavca obožavatelji mogu poslušati na YouTube kanalu Ivan Zak.  Niz koncerata uz krunu dosadašnje karijere, spektakularni nastup u prepunoj Areni Zagreb, brojni hitovi, finale izbora za glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica, s pjesmom 'Da si tu', Ivanu su dodatni vjetar u leđa i motiv za daljnji rad i napredak u svakom pogledu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata