Obavijesti

Promo sadržaj

Ovog Božića iznenadite najbliže fantastičnim poklonima iz Huaweija!

Ovog Božića iznenadite najbliže fantastičnim poklonima iz Huaweija!
7

Uskočite u ulogu Djeda Božićnjaka i na vrijeme nabavite najbolje poklone za sebe i one do kojih vam je najviše stalo. Uz bogat izbor Huawei pametnih uređaja lako ćete pronaći savršene poklone za cijelu obitelj - od najmlađih do starijih. U nastavku vas čeka vodič za kupnju Huawei uređaja ovog Božića.

Sjajni Huawei pokloni

Božić se približava, no još uvijek na vrijeme stignete sve pripremiti. Nemojte čekati da najbolji pokloni dođu do vas, potražite ih sami! Huaweijeva bogata ponuda zasigurno će se pokazati pravom riznicom inspiracije. Pametni telefoni, prijenosna računala, tableti, pametni satovi, slušalice ili drugi dodaci... Mogućnosti su brojne, a tehnologija iz snova nadohvat vam je ruke.

Možda vam treba više ideja o tome što odabrati za svoje najmilije? Pogledajmo što će osvojiti vaše prijatelje i obitelj!

Odaberite pravi poklon za… nju

Još uvijek ne znate što će je najviše razveseliti? Bilo da se radi o vašoj životnoj partnerici, djevojci, prijateljici ili sestri, vrhunski dizajn i intuitivne tehnologije koje nudi Huawei zasigurno će odgovarati svačijem ukusu. Imate li već neku ideju?

Iznimno elegantni laptop Huawei MateBook 13 oduševit će je estetikom i postati njen omiljeni gadget za svakodnevni rad, ali i zabavu. Za vrhunski pametni telefon ne morate potrošiti hrpu novaca, to pokazuje i Huawei P smart 2021 koji oduševljava kvalitetnim kamerama, brojnim naprednim mogućnostima i iznimno dugotrajnom baterijom.

Ljubiteljice zdravog načina života zasigurno će uživati u Huawei Watch Fit pametnom satu, dok će se FreeBuds Pro premium bežične slušalice istaknuti kao idealan poklon za sve one koji ne mogu živjeti bez njihove omiljene glazbe.  Upravo su uređaji iz Huawei Watch i FreeBuds serije savršeni pokloni jer ne morate brinuti koji pametni telefon osoba koristi – savršeno će raditi sa svim Android i iOS uređajima.

Savršeni poklon za njega

Ako tražite savršeni poklon za muškarca, Huawei će vam ponuditi idealan izbor. Ako želite vrijedan poklon, razmislite o MateBook 13 prijenosnom računalu, dok s druge strane P smart 2021 pametni telefon pokazuje kako za telefon s vrhunskim karakteristikama nije potrebno izdvojiti puno.

U bogatom Huaweijevom asortimanu možete pronaći i zanimljive nosive uređaje. Ne zaboravite, radost na licu druge osobe ne ovisi o veličini dara, već o iskrenosti i toplini onoga koji ga uručuje. Izmamite na njegovo lice iskren osmjeh zahvaljujući Huawei Watch GT 2 Pro pametnom satu koji će ga vjerno pratiti i tijekom radnog dana, ali i u vikend avanturama u prirodi.

Ne zaboravite na najmlađe i najstarije

Jeste li razmišljali što pokloniti najmlađim članovima obitelji? Najočitiji odgovor bi bile igračke. No, možda ove godine vrijedi razmišljati manje konvencionalno i odabrati dar koji će im pružiti i zabavu i funkcionalnost. Odaberite savršeni Huawei uređaj – vrhunske slušalice FreeBuds Pro, pametni telefon razumne cijene P smart 2021 ili tablet uz koji ćete potaknuti kreativnost MatePad Pro.

A što je sa starijim osobama? Oni također mogu iskoristiti brojne mogućnosti koje im daju pametni uređaji. Fotografiranje, videopozivi ili čitanje e-knjiga samo su neki od primjera. Vjerojatno ih ima još, zar ne?

Koji je poklon savršen za vaše najmilije u ovo posebno božićno vrijeme? Nasmiješite ih Huawei pametnim uređajima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.
Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit