Promo sadržaj

Komentari 0

Pavle PIKaso se vratio i donio obilje inspiracije i nova pakiranja PIK svježeg mesa

Pavle PIKaso se vratio i donio obilje inspiracije i nova pakiranja PIK svježeg mesa

On je Pavle PIKaso - majstor inspiracije, a vraća se onako kako to uobičajeno radi - uz vesele melodije i najbolje domaće svježe meso

U nastavku popularne kampanje, Pikaso nas inspirira i uči umijeću pripreme vrhunskih remek-jela, koja svoj izniman okus duguju PIK svježem mesu čija pakiranja krasi novi dizajn.

Kako bi omiljene proizvode mogli lakše pronaći na policama, PIK je redizajnirao cijelu liniju pakiranog svježeg mesa. Od sada se na omotima svinjetine, junetine, mljevenog mesa i Volim roštilj asortimana nalazi obris dobro poznatog PIK logotipa, a zadržane su i prepoznatljive boje, ovisno o vrsti mesa.

PIK Vrbovec je vodeći proizvođač svježeg mesa u Hrvatskoj. Surađuje s više od 100 domaćih farmi, što jamči vrhunsku kvalitetu i sigurnost proizvoda. Kompanija dnevno proizvede i preko 60.000 pakiranja, što je dokaz da kvalitetan domaći proizvod nalazi svoje mjesto na stolovima potrošača.

Od sada svoje omiljene proizvode potražite u novom, prepoznatljivom dizajnu, a za inspiraciju u pripremi ukusnih jela pobrinuo se Pikaso - majstor inspiracije.