Obavijesti

Promo sadržaj

Pet savjeta za uvijek čist i prozračan prostor

Pet savjeta za uvijek čist i prozračan prostor
5

Kako bismo održali dom higijenski čistim, najčešće moramo uložiti puno dragocjenog vremena i pregršt nepraktičnih uređaja.

Srećom, živimo u doba inovativnih štapnih usisavača koji predstavljaju revolucionarna tehnološka dostignuća te znatno olakšavaju održavanje čistoće doma. Ovi moderni uređaji veliki su napredak u odnosu na tradicionalne usisavače jer su praktičniji i efikasniji te vam pomažu stvoriti rutinu učestalog čišćenja. Jedno od takvih definitivno je Samsung Bespoke Jet™ AI štapni usisavač koji je razriješio pitanje kako u ova užurbana vremena brzo i smisleno očistiti dom. Ispod vam donosimo pet savjeta uz koje će vaš dom blistati još više u svako doba, čak i kad dođu nenajavljeni gosti.

1) Redovno usisavajte

Redovno usisavanje pomaže u uklanjanju prašine i alergena iz vašeg doma. Samsung Bespoke Jet AI je moćan ali lagan štapni usisavač koji koristi napredne senzore za precizno prepoznavanje prljavštine i automatsko prilagođavanje snage usisavanja za optimalne rezultate. Štapni usisavači su lagani i jednostavni za korištenje, a svojim ergonomski oblikom izuzetno fleksibilni pa tako lako dohvaćaju i teško dostupna mjesta poput uglova, stepenica ili prostora ispod namještaja. Bez potrebe za povlačenjem teških i nezgrapnih usisavača na taj način čišćenje postaje brže i manje naporno. Bespoke Jet AI usisavač dolazi uz praktičnu multifunkcionalnu postaju za čišćenje te se uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika.

2) Filtrirajte zrak

Kvaliteta zraka u vašem domu igra ključnu ulogu u vašem zdravlju. Samsung Bespoke Jet™ AI opremljen je visokoučinkovitim HEPA filtrom koji zadržava čestice prašine i alergene, osiguravajući da zrak u vašem domu bude čist i prozračan. Za ispuštanje jedino čistog zraka, bez najmanjih sitnih čestica, tu je 99.999% višeslojni sustav filtracije koji osigurava ispuštanje samo čistog zraka u prostor. Tehnologija radi na principu da odvaja velike čestice prašine, a potom ih sakuplja u metalni mrežasti filtar. Čak dva dodatna filtra hvataju i najsitnije čestice prašine čime osiguravaju da se fina prašina zadrži unutar spremnika, a svi dijelovi i filteri su lako perivi što pridonosi savršenstvu čistoće.

3) Planirajte čišćenje

Postavljanje redovnog rasporeda za čišćenje pomoći će vam da održite prostor čistim i prozračnim. Samsung Bespoke Jet™ AI dolazi s pametnom SmartThings aplikacijom koja vam omogućuje postavljanje vlastitog rasporeda čišćenja i praćenje napretka putem pametnog telefona. Smart Wi-Fi opcija omogućava povezivanje s vašim novim pametnim telefonom Galaxy Z Fold5 putem SmartThings aplikacije, čime možete jednostavno prilagoditi postavke i funkcije usisavača. Da ovaj usisavač donosi dobre odluke umjesto vas, svjedoči i već spomenuta multifunkcionalna postaja koja će automatski početi puniti usisavač čim se priključi. Time se osigurava da baterija bude uvijek puna i spremna za korištenje kad god vam treba. Potpuno napunjena baterija omogućava autonomiju čišćenja od sat vremena, a po potrebi se može zamijeniti drugom baterijom. Na taj se način dodatno produljuje vrijeme rada na više od dva sata, čime je zagarantirano bezbrižno čišćenje većih prostora koji iziskuju više posvećenog vremena.

4) Koristite lako primjenjive uređaje

Sagibanje i bolna leđa stvar su prošlosti jer Bespoke Jet™ AI ima podesivu teleskopsku cijev od samo 1,44kg što ju čini izuzetno lako za manevriranje. Ona sadrži i tri različite veličine kako bi bilo moguće produljiti ili smanjiti štap i tako prilagoditi svačijoj visini. Uz to, oni teško dosežni zakutci više neće biti problem. Upravljanju bez imalo muke pridonosi i LCD digitalni zaslon na kojem možete provjeriti razinu usisa i napunjenosti, a prikazana su čak i upozorenja za rješavanje problema, čime Bespoke Jet AI uvelike olakšava vlastito korištenje. Još jedna bitna karakteristika svakako je impresivnih 210W usisne snage, što je dovoljno za uklanjanje i najtvrdoglavijih naslaga prašine, čime je ova inovativni štapni usisavač neminovno potvrdio svoj imidž jednostavnog i lakog te izuzetno snažnog pomagača pri svakom čišćenju. Kao da sve to nije dovoljno, održavanje prostora čistim olakšava i način rada pomoću umjetne inteligencije koji omogućava čak i čišćenje po vrsti poda.

5) Iskoristite sve dodatke koji dolaze uz usisavač

Kad uz postojeće naslage prašine morate očistiti još i dlake kućnih ljubimaca izazova je još i više. Vlasnici kućnih ljubimaca znat će da naši krzneni prijatelji stvaraju dodatni posao kada je riječ o održavanju kuće čistom, osobito tijekom sezone linjanja zbog tragova krzna i dlake na podu, namještaju, pa čak i na našoj odjeći. Samsung Bespoke Pet Jet nudi mnoštvo praktičnih funkcija koje vam pomažu stvoriti ugodnije i čišće okruženje za vas i vaše ljubimce. Svi Jet proizvodi dolaze s alatom za 'kućne ljubimce' kako bi uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca bilo jednostavno, kao i fluidan prelazak usisavačem iz kuhinje u dnevnu sobu koji je omogućen višenamjenskom četkom s mekanim valjkom za čišćenje tvrdih podova.

Sve ove vrhunske značajke čine Samsung Bespoke Jet™ AI uređajem koji vam pruža besprijekorno iskustvo čišćenja i znatno olakšava obavljanje svakodnevnih obaveza. Ako ste i vi impresionirani odličnim značajkama ovog inovativnog uređaja, nemojte propustiti priliku da unaprijedite svoje kućanstvo uz napredni štapni usisavač Samsung Bespoke Jet™ AI.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin